Stress i virksomheden

Oplever du stress i virksomheden eller vil du undgå det? Skal medarbejdere, ledere og teams kunne yde deres bedste og præstere optimalt, så er deres faglige kompetencer selvfølgelig vigtige – men de er ikke nok.

For at kunne præstere optimalt, skal de også fungere optimalt. Det gør de kun, når de ved, hvordan de håndterer stress og pres. Og ved, hvordan de bruger deres tid og ressourcer effektivt.

Jeg tilbyder en række løsninger, hvor I kan få disse færdigheder, så du, I og hele virksomheden kan blive toptunet.

Løsningerne er både til den enkelte medarbejder, der måske allerede er sygemeldt eller på vej til at blive det, og til virksomheden i bredere perspektiv, for eksempel i forhold til at finjustere arbejdsvanerne og derved forebygge stress og øge effektiviteten.

stress i virksomheden

Individuel hjælp

Stress

Lidt stress hos en medarbejder virker måske ikke så alvorligt i sig selv, men tag ikke fejl. Stress bliver hurtigt voldsomt dyrt. Det er ikke ualmindeligt, at prisen runder 500.000 kr., hvis en medarbejder bliver sygemeldt. Er det en leder, der bliver ramt, bliver prisen betydelig højere.

Derfor er det vigtig med god, effektiv og målrettet hjælp, når en medarbejder viser tegn på stress. Sætter du ind i tide, kan en sygemelding helt undgås. Er sygemeldingen en realitet, så gælder det om at få medarbejderen godt tilbage på arbejde så hurtigt som muligt.

I mine stresscoachingforløb hjælper jeg den stressede ud af stressen, ligesom jeg lærer ham eller hende at kunne modstå og håndtere pres og stress i fremtiden. Så mine forløb er ikke blot en her-og-nu løsning, men en vej til at blive langtidsholdbar.

Til virksomheder anbefaler jeg mit Plus-stresscoachingforløb. Pris: 9.200 kr. ex. moms.

 

Effektivitet

I et individuelt effektivitetsforløb kommer du bredt omkring din effektivitet. For skal du kunne arbejde effektivt, så er det vigtigt, at du har konkrete værktøjer til at højne effektiviteten, men i høj grad også at du bliver bevidst om de mentale faldgruber, dine vaners indflydelse, samt hvordan du kan påvirke dit eget mindset til at arbejde mere målrettet.

Ved at arbejde med din effektivitet opnår du blandt andet, at du

·       får mere tid til det, du gerne vil have tid til

·       bruger dine kræfter på det, som er vigtigst

·       lettere kan at sige til og fra

·       undgår for megen stress og pres

Undervejs i forløbet vil du arbejde med din planlægning, prioritering, vaner, værdier, handlemønstre og mange flere ting, så du får opbygget et solidt fundament at handle ud fra.

Forløbet henvender sig både til ledere, mellemledere og medarbejdere og er et individuelt forløb.

Pris: 11.000 kr. ex. moms 

 

Rådgivning af ledere og andre

Stressrådgivning kan være relevant i mange forskellige situationer:

Er du leder med en stressramt medarbejder, kan det være svært at vide, hvordan du skal håndtere det helt praktisk i hverdagen. Det kan også være, at du oplever, at du har fået svært ved at sove, selvom du ikke føler dig stresset. Eller står over for en særlig presset periode og vil gerne sikre dig, at du kan komme godt igennem den.

Løsningen på disse ting kan være en rådgivningssamtale eller to. De vil give dig den viden, du har behov for, og den ro, du har brug for i de situationer, hvor du er i tvivl.

Klippekort til rådgivning

Til rådgivning kan der købes klippekort, som både kan benyttes til rådgivning af ledere og medarbejdere. Stress rådgivningen foregår enten hos Balancepartner eller på telefon.

Det udstedes til den enkelte virksomhed og kan benyttes til forskellige medarbejdere. I bestemmer selv reglerne for hvornår og hvem, der kan benytte jeres klippekort. Klippekortet gælder et år fra fakturadato. Minimumsklip er 1 klip á 30 minutter.

10 timers klippekort: 13.500 kr. excl. moms – spar 1.500 kr. i forhold til normal timepris

20 timers klippekort: 24.000 kr. excl. moms – spar 6.000 kr. i forhold til normal timepris

Klippekortet betales før, rådgivningen begynder.

 

For afdelinger, teams eller hele virksomheden

Kunne det være godt med ny viden, nye indgangsvinkler og værktøjer? Så er et foredrag eller en workshop en god ide. Her vil I både individuelt og samme kunne få nyt syn på det emne, der er relevant for netop jer.

At deltage i noget sammen giver samtidig et fælles udgangspunkt for ændrede metoder og vaner samtidig med at det kan give en større forståelse og accept af hinandens forskelligheder og opfattelser. Det alene kan være med til at underbygge jeres effektivitet samt reducere stress.

Vejledende priser

Foredrag på op til 2 timer: 15.000 kr. excl. moms og kørsel

Dagskurser og workshops: 30.000kr. excl. moms og kørsel

Formen og deltagerantal afgør, om det er et kursus eller en workshop.

Undgå stress i virksomheden?

Du er velkommen til kontakte mig, hvis du vil have en uforpligtende snak om, hvordan I bedst håndtere stress. Du kan ringe på  5192 1090 eller skrive til mig. 

  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her