Book en uforpligtende samtale

Overvejer du at få min hjælp eller rådgivning?

Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig for at få en uforpligtende samtale.

Du kan bestille din tid her:

Eller du kan ringe til mig på 51 92 10 90.

Samtalen er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Det skal være den helt den rigtige løsning for dig

Er du i tvivl om, hvad jeg kan hjælpe dig med? Om vi er det rigtige match? Så lad os tage en snak, så vi kan få det afklaret.

Under samtalen kan du bla. få svar på spørgsmål omkring:

Få uforpligtende samtale med Tine Tangdal

Du får også min ærlige vurdering af, hvordan jeg kan hjælpe dig. Og om du og jeg er det rigtige match.

Samtalen er uforpligtende og gratis.

Hvordan foregår det?

Først finder vi et tidpunkt for samtalen. Du må meget gerne fortælle mig lidt om, hvad du gerne vil have hjælp til, for så kan vi sikre os, at du får mest muligt ud af den tid, vi har sammen. På selve dagen ringer jeg dig op på det aftale tidspunkt. 

Og husk – vores samtale er 100% uforpligtende – du bestemmer, om du har lyst til at arbejde videre med mig bagefter.

Sådan siger nogle af mine kunder:

”Det rykker med et coachingforløb hos Tine Tangdal. Hun er dygtig, engageret og nærværende og så ved, hvad hun taler om. Hun har hjulpet mig med at få sat tingene meget mere i perspektiv. Redskaberne gjorde, at jeg har fået beskrevet mine værdier og nu lever mere efter dem. Desuden har jeg fået sat nogle gode tanker i gang om tid, og hvordan jeg vil bruge min tid.

Jeg giver Tine topkarakter. Hun har sin egen fantastiske måde at hjælpe dig på.”

Helle V.

”Det har været så godt at få Tines hjælp. Jeg har nu nogle helt konkret værktøjer, jeg kan gribe til. Jeg har fået en meget bedre forståelse af mig selv (og andre) og mine handlemønstre, og mit selvværd er steget betragteligt.

At tale med en, der ved, hvad det drejer sig om, og som forstår en, har været vigtigt for mig. Med sin ro, empati og evne til hurtigt at finde de ømme punkter, har Tine formået at få mig til at rykke mig virkelig meget på ret kort tid. For med hendes hjælp har jeg fundet de helt specifikke ting, der satte gang i min stress. Og når man kender dem, er det meget lettere at tage styringen tilbage hurtigt. Så nu har jeg fået mere ro og troen på, at jeg kan stole på mig selv og mine beslutninger.”

Kirsten, Ordreadministrator

”Jeg har fundet mit selvværd igen. Da jeg startede hos Tine, havde jeg været sygemeldt i flere måneder, og jeg havde svært ved at tro på mig selv. Det var ubehageligt.

Nu ved jeg, at jeg er god nok, og at jeg godt kan gå på arbejde, være glad og aktiv og nå de ting, jeg gerne vil. Jeg er blevet bevidst om mine grænser og er blevet god til at gøre dem tydelige både over for mig selv og andre. Det gør det hele meget lettere.

Med Tines hjælp og værktøjer har jeg fået ændret min måde at tænke og handle på, så jeg nu kan passe på mig selv samtidig med, at jeg tør leve mit liv.

Det kan være sårbart og kræve stort mod at opsøge hjælp, når du er stresset, for du ved ikke rigtig, hvad du har brug for, men Tine kan du være tryg ved og have tillid til. Hun vil støtte dig.”

Lone Haure, Driftoperatør, Dansac

”Det har været et meget berigende forløb både fagligt og menneskeligt. Tine Tangdal ved, hvad hun snakker om, hvilket har givet tryghed og en tro på, at det var muligt at komme igennem en stresset periode. Tine har en stor forståelse og empati for din situation og er derfor i stand til at møde dig lige præcis der, hvor du er, og kan guide dig kompetent ud af stressen og tilbage til dig selv. Det har været en gave at have Tine som min coach og sparringspartner. Jeg kan ikke anbefale Tine Tangdal nok.”

Mika Heilmann

Eller du kan ringe til mig på 51 92 10 90

  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her