Udtalelser

Her på siden kan du læse nogle af de mange udtalelser, jeg efterhånden har fået.

 

Det er konstruktivt at høre

“Tak for et udbytterigt oplæg med brugbare pointer om, hvordan man kan holde øje med fornuften i ens reaktioner på forandringer.

Det er konstruktivt at høre, hvordan man selv kan lære at styre sine tanker hen, hvor de gavner ens egen trivsel og gør én bevidst om, hvordan ens krop og tanker reagerer på stressende input, så man kan fange det i tide.

Vi har fået nogle fælles ord, som teamet er begyndt at bruge for at sikre alle en sjovere hverdag, hvor man kan sige fra, når man er presset.”

Claus Nymark, Direktør, Cobi Rehab

 

Jeg er mega stolt af mig selv, for jeg har nu styr på min stress

“Jeg er mega stolt af mig selv, for jeg har nu styr på min stress. Jeg ved hvilke redskaber, jeg skal bruge, når jeg møder utryghed eller andre faresignaler. Så nu skal stress ikke få skovlen under mig mere.

Inden jeg startede i stresscoachingforløb hos Tine, var min hverdag et helvede. Jeg var meget ked af det og havde en række stresssymptomer. Og så var jeg meget ked af mit job, helt enkelt. Sådan er det slet ikke mere. Nu er jeg glad for mit arbejde og min hverdag. Og jeg har meget mere energi til de ting, jeg gerne vil.

Tine har hjulpet mig igennem uden, at jeg skulle sygemeldes. Det har betydet meget for mig. Med værktøjer, sparring, udfordring og viden har Tine guidet mig. Hun er god til at fortælle ting, så man forstår dem. Ligesom hun både var sjov og pisseirriterende, når hun tog mig på fersk gerning med noget, der ikke var så smart. Men det rykker så meget at skulle forholde sig til sine fejl og finde nye løsninger. Her var Tine god til at lytte, komme med gode råd og støtte.

Jeg kan klart anbefale sådan et stresscoachingforløb. For du lærer dig selv at kende og at stå ved sig selv.”

Lissi Pia Karlsen, afdelingsleder

 

Jeg tør drømme igen

“Jeg ville ønske, at alle havde mulighed for at deltage i sådan et forløb. Jeg har fået en masse værktøjer, som jeg kan bruge i min dagligdag. Dertil kan lægges en større indsigt i mig selv samt fået sat ord på mine værdier, drømme og prioriteringer i livet.

Et forløb som alle kan have gavn af på forskellige tidspunkter i livet, og ikke nødvendigvis kun, hvis man er stressramt. Det er et intenst forløb, og det er hårdt arbejde, men det er fantastisk at se og mærke, at det virker.

Tine er super god til at være nærværende. Hun lytter sådan rigtigt til, hvad jeg siger – og ikke siger. Og kan med få spørgsmål komme helt ind til kernen. Hun forsøger aldrig at pådutte mig sin mening eller verdensopfattelse, men lader det være en refleksionsproces i mig selv, så jeg når frem til det, der føles rigtig for mig. Tine har en kæmpe værktøjskasse, som hun øser ud af. Ikke noget med samtaler der kører i ring, men snarere en operationel og pragmatisk tilgang, der giver resultater.

I dag er jeg glad og stærk. Jeg er fuldt bevidst om mig selv og mine grænser. Jeg tør drømme igen og er blevet mere opmærksom på ikke at leve mit liv ud fra andres forventninger og behov.

Fysisk er jeg blevet mere rank og har igen fået fast grund under fødderne.

Jeg har nu en værktøjskasse til rådighed, så jeg kan modstå de bump, der kommer i løbet af såvel privatliv som arbejdsliv.

Tak Tine, du har sgu reddet mit liv ☺”

Pia Toftbjerg, bogholder/kursusadministrator

 

Intensivt forløb til at skabe de forandringer, der kræves for at bringe stressen ud af dit liv

“Jeg vil anbefale dette stresscoachingforløb, for det er et intensivt forløb. Tine brænder igennem for stress-området og har en reel indlevelse i netop din situation. Og da Tine selv har gennemgået et stressforløb og anvendt værktøjerne på sig selv, giver det forløbet autencitet.

Hun udfordrer konstant de holdninger og indstillinger, du kommer med, som typisk danner grundlaget for din stress-situation, og tvinger dig til at tænke tanker om dig selv og dit liv, hvilket er vigtigt i forhold til at skabe de forandringer, der kræves for at bringe stressen ud af dit liv.”

Mandlig direktør i fyrrene, der er blevet stresscoachet

 

Vores kunder gik tilfredse hjem fra workshoppen med større viden

“Krifa har med stor tilfredshed samarbejdet med Tine Tangdal omkring afholdelse af stress-workshop.

Tine underviste på en jordnær måde, som ramte vores kunder godt. Hun formåede tydeligt at redegøre for, hvad stress er for en størrelse, samt hvad det ikke er.Tine er tydeligvis faglig kompetent og har endvidere en stærk og troværdig historie, da hun selv tidligere har været ramt af stress.

Vores kunder gik tilfredse hjem fra workshoppen både med større viden om stress og med en række værktøjer til at bruge mod stress.”

Jacob Fabricius, konceptkonsulent, Krifa

 

Det er mig, der styrer stressen, og ikke stressen der styrer mig

“Inden jeg startede hos Tine Tangdal, havde jeg en fornemmelse af, at tingene ikke kunne blive bedre. Jeg følte, at jeg nok skulle indstille mig på altid at skulle have stressen med mig uanset, hvor meget hjælp eller redskaber jeg fik. Men nu har jeg fået nogle super enkle redskaber til at hjælpe mig med at se og handle anderledes på mine reaktioner og tanker, der har ført til stress. Det er rart at føle, at det er mig, der styrer stressen, og ikke stressen der styrer mig. Jeg ved nu, hvad jeg kan gøre for at tæmme stressen og ikke lade den løbe løbsk.

Jeg vil anbefale Tine, for det er en kvalitet, at du selv har været igennem et stressforløb. Du ved hvad du taler om også udover din teoretiske viden. Du er meget jordnær, ikke så meget fikumdik og tillidsvækkende.”

Kvindelig leder i 40’erne

 

Kommer langt ud over rampen og fastholder deltagernes opmærksomhed

“Tine Tangdal formår virkelig at fange sit publikum og komme langt ud over rampen og fastholde deltagernes opmærksomhed.

Udover en masse eksempler, som man kan relatere sig til, kom Tine med konkrete værktøjer til, hvordan man kommer i gang med at organisere sig og blive mere effektiv. Alt i alt et rigtig vellykket arrangement vi havde med Tine.”

Hannah Hesse Hoffmann, Communications Consultant, ScionDTU A/S

 

Er i dag en person med masser af selvværd og gåpåmod

“Det er utroligt, hvordan et forløb hos Tine kan ændre ens arbejdsliv – og ja ens liv.

Jeg kom til Tine som en person, der havde utrolig mange negative tanker om mig selv, var konstant frustreret og var bare aldrig rigtig glad.

Én time hos Tine er så effektiv, da hun er hurtig og skarp til at sætte sig ind i min situation og har derefter gode og bruge bare redskaber at give mig. Jeg har hele vejen igennem glædet mig til hver gang, hvor jeg skulle ud til Tine, selvom det var hårdt at være på. Men du havde altid flere guldkorn i ærmet og viste hvilken knapper du skulle trykke op.

Jeg har gennem forløbet arbejdet utrolig meget med de redskaber, du har givet mig.

Jeg er i dag en person med masser af selvværd og gåpåmod. Jeg har fundet utrolig meget ro i mig selv og har i dag en tro på, at jeg kan nå alle mine mål.

Jeg giver dig mine bedste og varmeste anbefalinger.

Jeg er dig dybt taknemmelig for hjælpen!”

Helle Kampmann, Sekretær/klinikassistent

 

Jeg er overrasket over, hvor effektivt det har været

“Tusind tak for en godt forløb. Jeg er overrasket over, hvor effektivt det har været. Jeg føler lidt, at jeg har fået en hel uddannelse og vil helt sikkert anbefale din praksis.

Inden jeg begyndte hos dig, sad jeg midt i stress og behøvede hjælp. Det har betydet rigtig meget med din sparring og værktøjer, frem for en psykolog, der bare lytter (hvilket er godt i andre situationer).

Nu er jeg heldigvis ude af det, er opmærksom og har en masse anvendelige værktøjer, jeg kan bruge i min dagligdag.”

Sine Mikkelsen, lærer

 

Har lært mig selv bedre at kende og kan nu sige til og fra

“Jeg vil anbefale stresscoaching, da jeg er kommet hurtigt og effektivt videre og har oplevet, at andre kæmper med stress i meget længere perioder UDEN at komme videre.

Og jeg vil anbefale dig, Tine, fordi det giver en unik tryghed, at du selv har oplevet stress på egen krop. Desuden er det rigtig vigtigt, at man får konkrete og brugbare værktøjer og råd, der også kan bruges fremadrettet i livet.

Det allerbedste er, at jeg har lært mig selv bedre at kende, og kan nu sige til og fra fremover uden at betragte mig selv som et dårligere menneske af det. At jeg er mig, og det er okay!”

Dorte, 40 år, direktør

 

Det gør det let at relatere det til eget liv

“Autentisk, levende, relevant og jordnært, vil jeg kalde Tines foredrag om stress. Hun formår at fange atmosfæren i rummet og tilpasser sit foredrag efter, hvor tilhørerne er, og gribe fat i deres problemstillinger.

Under foredraget kommer Tine med tips og tricks og gode historier til at underbygge og tydeliggøre teori og pointer. Det gør det let at relatere det til ens eget liv, også fordi man ved, at det kommer fra hjertet – Tine har været hele turen igennem selv.

Selv et tabubelagt emne som stress blev gjort naturligt, acceptabelt og håndgribeligt. Jeg er sikker på, at tilhørerne gik hjem med en følelse af, at de fremover vil kunne takle pres og stress konstruktivt og se værdien af at stoppe stress og negative tanker lige der, hvor det/de opstår, så energi, livs- og arbejdsglæde kan forblive i top.”

Pia Kortbæk, Direktionssekretær, DELTA Dansk Elektronik, Lys & Akustik

 

Jeg har genfundet min indre ro og styrke

“Efter en temmelig turbulent periode i mit liv, havde jeg mistet fokus. Var ikke længere i kontakt med mig selv, og kunne hverken finde hoved eller hale. Forvirret, småtudende og modløs mødte jeg op hos Balancepartner første gang.

Med sin empatiske sans og fine balance mellem at lytte og stille spørgsmål, hjalp Tine mig med at samle brikkerne i mit indre korthus og bygge det op på ny.

Syv samtaler senere ved jeg nu, hvilken vej der er min vej. Og jeg har genfundet min indre ro og styrke.

Vil varmt anbefale Tine Tangdal, hvis du har brug for en livline i tilværelsen. Tusind tak, Tine.”

Lisa Pedersen, servicemedarbejder Socialpædagogernes Landsforening

 

Det var en investering i mit liv

“Jeg er blevet stresscoachet af Tine Tangdal. Det var en investering i mit liv. Hun hjalp mig til at finde vejen ud af stressens farlige greb. Jeg kan kun anbefale, at du giver dig selv den samme mulighed og gave. Du får lærerige opgaver undervejs, som du kan drage god nytte af sidenhen også.
Tine besidder et imponerende engagement og en smittende energi. Hun arbejder meget passioneret, målrettet og professionelt.”

Christina N, kontorassistent

 

Eksempler, som vi alle kunne kende fra os selv

“Da Praktikcenter Køge,under Køge Handelsskole,afholdte ERFA-dage for samtlige SIMU-Praktikcentre fra hele landet. Det gennemgående tema for disse to dage, var ’Hvordan gør vi negativ stress til positiv stress’. Dette set ud fra betragtningen om, at stress er en del af vores hverdag – uanset om vi erkender dette eller ej. I den forbindelse kontaktede vi Tine Tangdal fra Balancepartner.dk.

Tine afholdte et to timers foredrag om, hvordan vi kunne acceptere at leve med stress i vores hverdag. Hvordan vi opfangede signaler om, hvordan den negative stress blev opdaget således, at vi i tide, kunne gøre det negative til noget positivt. Vi fik fornødne redskaber til både at kontrollere og styre vores stress. Vi fik med sjove – men dog seriøse – input med eksempler fra den virkelige hverdag. Eksempler, som vi alle kunne kende fra os selv, og måske først nu egentlig forstod, at det var på tide at ændre holdning til stress – at lære og acceptere stress som en naturlig el af vores hverdag.

Praktikcenter Køge medgiver hermed vores varmeste anbefalinger til Tine Tangdal fra Balancepartner.dk”

Anders Pedersen, Praktikleder & Uddannelsesansvarlig – Køge Handelsskole

 

Lærerigt forløb fyldt med ‘eye-openers’

“Tusinde Tak for din stress-coaching af mig – det har været et utroligt spændende og ikke mindst lærerigt forløb fyldt med ‘eye-openers’ og interessante opgaver. Jeg har virkelig haft stor glæde af alle de ting, du har lært mig – og jeg synes, jeg har fået en helt anden ro indeni.
Du er en stjerne coach – du er super kompetent, professionel, forstående, imødekommende, tillidsfuld – og det skinner tydeligt igennem, at du brænder for det.”

Lene Crone, Novo Nordisk

 

“En god indføring i, hvad stress er, og hvad man selv kan være opmærksom på.”

Maj Britt Daugaard, Statoil

 

“Gode input til at sætte tankerne i gang om, hvordan man kan styre sin hverdag, så man undgår stress.”

Majbrit Madsen

 

“Lærerigt og inspirerende. Dejligt at få nogle værktøjer, der er konkrete.”

Mette Justesen

 

“Det vil være godt for en personalegruppe at høre om dette.”

Charlotte Engelbrecht

 

“Godt – udbytterigt – nede på jorden.”

Kirsten Moos Johansen

 

“Det var en øjenåbner”

Kirsten Helmark

 

“Workshoppen er tankevækkende”

Dunja Andersen

 

“Hvis man føler sig stresset, så kontakt Tine Tangdal”

Inga Andersen, ledende lægesekretær på Gentofte Hospital

 

Vil fortælle ledergruppen på mit arbejde om oplevelsen

“Jeg vil fortælle ledergruppen på mit arbejde om oplevelsen, det kunne være et godt sted at få dig ud. Det ville kunne skabe bedre kollegaer, arbejdsmiljø og overskud til arbejdet.”

Mia Lind

 

Workshoppen er aktiv = givende

“Workshoppen er aktiv = givende. Godt mix mellem foredrag, øvelser og dialog med Tine og andre kursister”

Janne Winther

 

Tine er god til at stille spørgsmål

“Tine er kompetent, og jeg kunne mærke, at hun ved, hvad taler om og har prøvet det på egen krop. Hun er god til at stille spørgsmål . Det havde den ønskede effekt på mig at få stillet tingene i perspektiv.”

Thomas Bay

 

Tak for hjælpen og de mange støttende ord på vejen

“Stort tak til Tine, som på en støttende og kompetent måde har hjulpet mig gennem min stress-sygemelding. Jeg har fået øjnene op for en masse ting, som ubevidst har stresset mig i dagligdagen og ikke mindst, har jeg lært om en række værktøjer og øvelser, som med fordel kan bruges i stressede perioder og enkeltstående situationer. Tak for hjælpen og de mange støttende ord på vejen : -)”

Lise H. Jensen, Dong Energi

 

Har givet en uvurderlig indsigt i mine handlemønstre

“Stresscoachingforløbet har givet en uvurderlig indsigt i mine handlemønstre .Og har hjulpet mig et stort skridt på vej. Det er ikke nødvendigvis navlepillerier som hos en psykolog. Der er konkrete værktøjer. Du er en god og empatisk coach, som ikke er påtrængende med gode råd, men lyttende på den gode kvindelige måde.”

Christina P, Lærer

 

“Foredraget har gjort mig opmærksom på nogle ting, der helt sikkert vil hjælpe mig i fremtiden.”

Michala Erwolter

 

“En fantastisk værktøjskasse.”

Berit Jacobsson, Produktchef, Kosmolet A/S

 

Helt sikkert et foredrag, vi varmt kan anbefale andre

“Vi havde besøg af Tine, som underholdt os i halvanden times tid. Vi har en stor gruppe folk, som allerede i deres uddannelse er blevet undervist i stress og de menneskelige aspekter. Alligevel formåede Tine, at levere et super godt foredrag, der var vedkommende, nærværende og som gav stof til eftertanke.

Det er helt sikkert et foredrag, vi varmt kan anbefale andre at høre.”

Dan D. Andersen. Deputy Manager Operations, NAVIAIR

 

“Jeg lærte ikke kun at styre min stress – jeg lærte at leve livet. Det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt.”

Anders B.
 

Har fået min indre ro igen

“Har fået min indre ro igen. Det er en gave at få mit skønne liv i balance. Det er en ubeskrivelig lykke. Jeg vil anbefale andre at tage kontakt – Jo før, jo bedre. Du har været en super coach.”

Dorte Bech, Tømrermester Egon Bech A/S

 

Vil du lære mig bedre at kende?

Hvis du vil lære mig bedre at kende, vil jeg anbefale dig at tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg løbende giver dig ny viden og gode værktøjer til at håndtere og forebygge stress, blive mere effektiv og styre dine tanker.

  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her