Er du i tvivl om, hvordan du kan styre stress, tankemylder eller blive endnu mere effektiv, så kigger du nu det rette sted. Jeg, Tine Tangdal, er ekspert i netop disse ting og kan hjælpe dig med at få styr på det, der ikke fungerer for dig.

Jeg lægger vægt på at levere på en nede-på-jorden-måde, hvor tingene bliver holdt enkle og håndgribelige. Samtidig med at jeg kommer med konkrete eksempler og historier fra det virkelige liv, så du let kan relatere det til din situation.

I de mange år jeg har arbejdet med at forebygge og håndtere stress, få ro på tanker og optimere effektiviteten, har det være en fornøjelse at se de resultater mine kunder og kursister har nået.

Og de tilbagemeldinger, jeg får, gør at jeg ikke kan lade være:

Tine Tangdal

Jeg har fået styringen tilbage, og mit selvværd har fået et ordentligt boost.

Inden jeg startede i forløb hos Tine, forsøgte jeg at bilde mig selv ind, af jeg havde det godt, men jeg var helt til rotterne. Sådan er det slet ikke mere. Jeg har fået ro på mine tanker og fået en række værktøjer til at kunne klare stress og pressede situationer.

Jeg har fået styringen tilbage, og mit selvværd har fået et ordentligt boost. Nu ved jeg, at jeg kan handle konstruktivt og derved bevare roen og overblikket. Det er virkelig rart, og gør livet meget lettere for mig både som menneske og som leder.

Jeg vil helt klart anbefale dette forløb, for det har lært mig at finde roen i mig selv. Og Tine er både dygtig, rolig og pålidelig. Hun giver sig tid til at lytte og støtte samtidig med, at hun skubber til dig, så du kan komme videre i din proces. Uden hendes hjælp ville jeg aldrig have kunnet flytte mig så meget og så hurtigt. Så det er super professionel hjælp, jeg har fået.

Brian René Pedersen, afdelingsleder

Kommer langt ud over rampen og fastholder deltagernes opmærksomhed

Tine Tangdal formår virkelig at fange sit publikum og komme langt ud over rampen og fastholde deltagernes opmærksomhed.

Udover en masse eksempler, som man kan relatere sig til, kom Tine med konkrete værktøjer til, hvordan man kommer i gang med at organisere sig og blive mere effektiv. Alt i alt et rigtig vellykket arrangement vi havde med Tine.

Hannah Hesse Hoffmann, Communications Consultant, ScionDTU A/S

Vi har kunnet konstatere, at den positive effekt holder

Vi har tilbudt et coaching forløb til flere medarbejdere, der har været meget tæt på at knække sammen med et potentielt langt sygdomsforløb foran sig.

Det har været imponerende så hurtigt medarbejderne har fået nye værktøjer ind under huden. De har fået indsigter og redskaber til at ændre handle mønstre, der har medført personlig lettelse og energi samt højere effektivitet i arbejdsopgaverne.

Vi har kunnet konstatere, at den positive effekt holder.

Lisbeth Dalgaard, Direktør, Dalgaard Supermarked, Bestyrelsesformand i Dansk Arbejdsgiverforening (DA)

Derfor arbejder jeg med stress, tanker og effektivitet

Jeg har selv prøvet stress, tankemylder og manglende effektivitet, så jeg ved, hvad jeg taler om.

I 2008 blev jeg ramt af alvorlig stress og endte med en sygemelding på fem måneder. Noget jeg troede var utænkeligt for mig, for jeg havde styr på tingene og var både stærk og dygtig.

Men det blev en stor aha-oplevelse for mig. For jeg opdagede, hvor meget indflydelse jeg selv kan have på, hvordan jeg har det.

Jeg fandt ud af, at jeg selv kunne tage styringen ved at tæmme min stress og gøre tingene på en effektiv måde. Så er det ikke svært at holde balancen selv i en travl hverdag. Det var vildt at opdage.

I dag sker det kun meget sjældent, at jeg føler mig presset. Og så er det kun ganske kortvarigt. For nu tæmmer jeg det hurtigt ved hjælp af min viden og enkle og konstruktive værktøjer.

Det har en enorm betydning for min arbejdsevne og livskvalitet. Noget du også kan lære at gøre.

I 2017 fik jeg testet mine færdigheder og værktøjer grundigt. For jeg fik en cancerdiagnose, der sendte mig igennem en udredningsperiode og efterfølgende operation. Men selv her fik stressen ikke tag i mig. Jeg sov om natten, havde ikke tankemylder, og bevarede mit humør og gå-på-mod, selvom der også var svære dage.

Derfor lærer jeg min viden og teknikker fra mig i Balancepartner. Det gør jeg via mine foredrag, kurser og i en-til-en forløb.

En af mine kæpheste er: ”Der er ingen grund til at gøre enkle ting komplicerede. Verden er kompliceret nok i forvejen.”

Pressen har også været interesseret

I gennem årene har pressen også henvendt sig. Min optræden i pressen, kan du se mere om her.

Bog om stress af Tine Tangdal

I 2010 skrev jeg bogen Tæm din stress. Den er skrevet på en lettilgængelig måde så stressede også kan overskue at læse den. I bogen har jeg samlet en del af min mangeårige viden om stress og en hel række værktøjer til at tæmme stress med. I februar 2014 genudkom Tæm din stress i ny og opdateret udgave.

Bogen er skrevet som en lille håndbog, der er let at gå til for alle – også for stressede. Jeg bruger bogen i mine stresscoachingforløb.

Lidt baggrundsviden om Tine Tangdal

Jeg er født i 1961. Jeg bor i Fredensborg, hvor jeg nyder udsigten ud i naturen. Jeg er gift med Christian og har været det siden 1983. Vi har to voksne døtre og i 2019 er der kommet et barnebarn til. I 2009 startede jeg Balancepartner, for der manglede og mangler stadig større kendskab til og hjælp med gode teknikker til at gøre hverdagen både enklere, mere effektiv og meget mindre stresset.

Til at supplere mine personlige erfaringer og erhvervserfaring er jeg certificeret stresscoach, certificeret life- og businesscoach og certificeret mastercoach i personlig effektivitet.

Desuden sørger jeg løbende for at holde min viden opdateret ved at deltage i relevante kurser og konferencer.

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte mig på 5192 1090 eller sende mig en mail.

Lad mig få mere at vide

Her kan du lære mig endnu bedre at kende

Hvis det er første gang, du er stødt ind i mig ,Tine Tangdal, så hjertelig velkommen til. En god måde at lære mig endnu bedre at kende er ved at få mit nyhedsbrev, hvor du løbende vil få relevant viden samt gode tips og værktøjer til stresshåndtering, styre din tanker og styrke din effektivitet. Du vil også af og til få et godt tilbud. Selvfølgelig som en af de allerførste.

Når du tilmelder dig får du straks mine 9 råd til at sove godt. For god søvn er vigtig for dig, når du vil have styringen over din stress og være effektiv.

Download mine 9 råd til at sove godt.

God søvn mindsker stress, giver mere energi og gør din hjerne bedre.