!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Tine Tangdal

Tine Tangdal 2016-11-14T21:12:54+00:00

Mit navn er Tine Tangdal. For nogle år siden blev jeg ramt af alvorlig stress. Efter en lang periode, hvor stressen bare voksede og voksede, endte jeg med en sygemelding på fem måneder. Det var ikke sjovt at være stresset, men det blev en aha-oplevelse for mig. For jeg blev klar over, hvor meget jeg selv styrer, hvordan jeg har det. Det var vildt at opdage.

Med den viden og forståelse jeg fik om stress og mig selv kombineret med en række enkle og effektive værktøjer, genfandt jeg min ro og balance. Viden og værktøjer jeg nu bruger løbende i min hverdag, som ganske naturlige handlemåder.

Min stress skyldtes flere forskellige ting. Jeg havde blandt andet virkelig travlt, var meget pligtopfyldende og engageret i et arbejdsmiljø, der ikke var særlig sundt. Desuden var jeg ikke nær så effektiv, som jeg troede, jeg var, så jeg kom til at bruge betydelig flere kræfter end nødvendigt i min hverdag.

Efter min stress besluttede jeg at starte Balancepartner, så andre også kan blive effektive i deres hverdag og kan lære at tæmme deres stress – både forebyggende, og når det er gået galt. Det gør jeg ved at sparre, dele min viden og de mange enkle værktøjer. Værktøjer der virker, det tør jeg godt garantere.

Stresscoach og mastercoach i personlig effektivitet

Tine TangdalDerfor har jeg taget en række relevante uddannelser. Blandt andet er jeg certificeret stresscoach, business- og lifecoach samt mastercoach i personlig effektivitet. Så jeg har en kæmpe værktøjskasse med fantastisk redskaber og teknikker, som jeg både videregiver, men i høj grad også selv bruger i min hverdag.

Jeg lægger vægt at levere på en nede-på-jorden-måde, hvor tingene bliver holdt enkle, så de efterfølgende er lette at implementere og tage i anvendelse. Når hverdagen er travl, skal ting være enkle, for at de bliver brugt.

Enkeltheden går igen i mine foredrag, kurser, stresscoachings- og effektivitetsforløb samt i mine rådgivnings og konsulentopgaver. Der er ingen grund til at gøre simple ting komplicerede.

Bog om stress

I 2010 skrev jeg bogen Tæm din stress, der er skrevet så stressede også kan læse den. Her har jeg samlet viden og en hel række værktøjer til at tæmme stress med. I februar 2014 udkom Tæm din stress i ny og opdateret udgave.

Med mine mere end 30 års erfaring som leder, medarbejder og selvstændig i større og mindre virksomheder i forskellige brancher, har jeg en bred erfaring med mennesker, måder at gøre ting på samt ledere- og ledelsestyper.

 

udtalelser

 

 

Tine Tangdals tidligere beskæftigelse:

Finance Manager, Datterselskab af international koncern

Chief Accuountant, Nordunet A/S

Corporate Accountant, Zensys A/S

Bogholder, Pronosco

Freelance regnskabsassistent, Tal & Tangdal

Bankassistent, Danske Bank

Tine Tangdals uddannelse:

Certificeret mastercoach i personlig effektivitet

Certificeret stresscoach

Certificeret life- og businesscoach

Merkonom i regnskab

Bankassistent