!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Tine Tangdal

Tine Tangdal2019-05-26T20:50:31+02:00

Har du været i tvivl om, hvordan du kan styre stress, tankemylder eller styrke din effektivitet, så har du fundet den rette person. Jeg, Tine Tangdal, er ekspert i netop disse ting og kan hjælpe dig med at få styr på det, der ikke fungerer for dig.

Jeg elsker at gøre det enkelt og letforståeligt for alle. En af mine kæpheste er: ”Der er ingen grund til at gøre enkle ting komplicerede. Verden er kompliceret nok i forvejen.”

Jeg har selv prøvet stress, tankemylder og manglende effektivitet, så jeg ved, hvad jeg taler om.

I 2008 blev jeg ramt af alvorlig stress og endte med en sygemelding på fem måneder. Noget jeg troede var utænkeligt for mig, for jeg havde styr på tingene og var både stærk og dygtig.

Men det blev en stor aha-oplevelse for mig. For jeg opdagede, hvor meget indflydelse jeg selv kan have på, hvordan jeg har det.

Jeg fandt ud af, at jeg selv kunne tage styringen ved at tæmme min stress og gøre tingene på en effektiv måde. Så er det ikke svært at holde balancen selv i en travl hverdag. Det var vildt at opdage.

I dag sker det kun meget sjældent, at jeg føler mig presset. Og så er det kun ganske kortvarigt. For nu tæmmer jeg det hurtigt ved hjælp af min viden og enkle og konstruktive værktøjer. Det har en enorm betydning for min arbejdsevne og livskvalitet. Noget du også kan lære at gøre.

I 2017 fik jeg testet mine færdigheder og værktøjer grundigt. For jeg fik en cancerdiagnose, der sendte mig igennem en udredningsperiode og efterfølgende operation. Men selv her fik stressen ikke tag i mig. Jeg sov om natten, havde ikke tankemylder, og bevarede mit humør og gå-på-mod, selvom der også var svære dage.

Tine Tangdal

Derfor lærer jeg min viden og teknik fra mig i Balancepartner. Det gør jeg via mine foredrag, kurser og i en-til-en forløb.

De tilbagemeldinger, jeg får, gør at jeg ikke kan lade være:

Tine har en fin balance

Tine er lige til. Hun har en rigtig god og fin balance i forhold til at vide, hvor langt hun kan gå. Jeg føler i den grad, jeg er blevet klogere på mig selv og ved, hvad der betyder noget for mig, og derved kan jeg træffe de rigtige valg.

Mandlig salgschef

Kommer langt ud over rampen og fastholder deltagernes opmærksomhed

Tine Tangdal formår virkelig at fange sit publikum og komme langt ud over rampen og fastholde deltagernes opmærksomhed.

Udover en masse eksempler, som man kan relatere sig til, kom Tine med konkrete værktøjer til, hvordan man kommer i gang med at organisere sig og blive mere effektiv. Alt i alt et rigtig vellykket arrangement vi havde med Tine.

Hannah Hesse Hoffmann, Communications Consultant, ScionDTU A/S

Helt sikkert et foredrag, vi varmt kan anbefale andre

Vi havde besøg af Tine, som underholdt os i halvanden times tid. Vi har en stor gruppe folk, som allerede i deres uddannelse er blevet undervist i stress og de menneskelige aspekter. Alligevel formåede Tine, at levere et super godt foredrag, der var vedkommende, nærværende og som gav stof til eftertanke.

Det er helt sikkert et foredrag, vi varmt kan anbefale andre at høre.

Dan D. Andersen. Deputy Manager Operations, NAVIAIR

Har fået redskaber til at takle bekymringer og stress

Jeg har nu afsluttet et stressforløb, hvor jeg er blevet coachet af Tine. Trods afstanden fra Vestjylland har det været muligt at få hjælp af Tine gennem telefonisk kontakt.

Gennem hele forløbet har jeg fået redskaber til at takle bekymringer og stress, som havde gjort hverdagen svær at håndtere. Selvom jeg nu er færdig med forløbet, har jeg fået værktøjer til at håndtere fremtidens udfordringer. En stor tak for et godt, lærerigt og brugbart forløb.

Gitte Sørensen

Jeg lægger vægt på at levere på en nede-på-jorden-måde, hvor tingene bliver holdt enkle og håndgribelige. Samtidig med at jeg kommer med konkrete eksempler og historier fra det virkelige liv. Leveret med et glimt i øjet, fordi humor og lidt selvironi ofte fremmer forståelsen.

Med mere end 30 års erfaring som leder, medarbejder og selvstændig i større og mindre virksomheder i forskellige brancher, har jeg en bred erfaring med mennesker, måder at gøre ting på samt ledere- og ledelsestyper.

Bog om stress af Tine Tangdal

I 2010 skrev jeg bogen Tæm din stress. Den er skrevet på en lettilgængelig måde så stressede også kan overskue at læse den. I bogen har jeg samlet en del af min mangeårige viden om stress og en hel række værktøjer til at tæmme stress med. I februar 2014 genudkom Tæm din stress i ny og opdateret udgave.

Bogen er skrevet som en lille håndbog, der er let at gå til for alle. Jeg bruger også bogen i mine stresscoachingforløb.

Lidt baggrundsviden om Tine Tangdal

Jeg er født i 1961. Jeg bor i Fredensborg, hvor jeg nyder udsigten ud i naturen. Jeg er gift med Christian siden 1983, og vi har to voksne døtre. I 2009 startede jeg Balancepartner, for der manglede og mangler stadig viden om gode teknikker til at gøre hverdagen både enklere, mere effektiv og meget mindre stresset.

Til at supplere mine personlige erfaringer og erhvervserfaring er jeg certificeret mastercoach i personlig effektivitet, certificeret stresscoach, certificeret life- og businesscoach.

Desuden sørger jeg løbende for at holde min viden opdateret ved at deltage i relevante kurser og konferencer.

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte mig på 5192 1090 eller sende mig en mail.

Lad mig få mere at vide