!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Tine Tangdal

Tine Tangdal 2018-02-21T19:05:24+00:00

Mit navn er Tine Tangdal. I 2008 blev jeg ramt af alvorlig stress. Jeg endte med en sygemelding på fem måneder. Noget jeg troede var utænkeligt for mig. Men det var nødvendigt. Og det blev en stor aha-oplevelse for mig. For jeg blev klar over, hvor stor indflydelse jeg selv kan have på, hvordan jeg har det. Det var vildt at opdage.

I dag sker det kun meget sjældent, at jeg føler mig presset. Og når det sker, er det kun ganske kortvarigt. For nu fanger og tæmmer jeg det hurtigt. Det kan jeg, fordi jeg har relevant og konstruktiv viden og værktøjer, som jeg bruger. Det har en enorm betydning for min arbejdsevne og livskvalitet.

Efter min stresssygemelding besluttede, jeg at starte Balancepartner, for andre ville lære det, jeg kan omkring håndtering af stress og personlig effektivitet.

Det lærer jeg fra mig i mine foredrag, kurser og i mine en-til-en forløb. Jeg lægger vægt at levere på en nede-på-jorden-måde, hvor tingene bliver holdt enkle og håndgribelige. Samtidig med at jeg kommer med konkrete eksempler og historier fra det virkelige liv. Og leveret med et glimt i øjet, for humor og lidt selvironi fremmer ofte forståelsen.

Med mine mere end 30 års erfaring som leder, medarbejder og selvstændig i større og mindre virksomheder i forskellige brancher, har jeg en bred erfaring med mennesker, måder at gøre ting på samt ledere- og ledelsestyper.

 

Stresscoach og mastercoach i personlig effektivitet

Stresscoach og foredragsholder Tine Tangdal

Jeg er certificeret stresscoach, business- og lifecoach samt mastercoach i personlig effektivitet. Så jeg har en kæmpe værktøjskasse med fantastiske redskaber og teknikker, som jeg både videregiver, men i høj grad også selv bruger i min hverdag.

Langt de fleste værktøjer er ret enkle. Det er netop enkeltheden og så kombinationen af  værktøjerne og relevant viden, der giver de gode resultater.

Enkeltheden går igen i mine foredrag, kurser, stresscoachings- og effektivitetsforløb samt i mine rådgivnings og konsulentopgaver.

Der er ingen grund til at gøre simple ting komplicerede.

 

Min egen historie

Min egen stress-historie i korte træk er, at jeg over en periode på omkring 2 år lige så stille blev mere og mere stresset. Uden i første om gang at lægge mærke til det og senere at ville erkende det.

Min stress skyldtes flere forskellige ting. Jeg havde virkelig meget at lave, var meget pligtopfyldende, engageret og ærekær. Jeg arbejdede et sted, hvor der skete en del ændringer og i et arbejdsmiljø, der ikke var særlig sundt.

Desuden var jeg ikke nær så effektiv, som jeg troede, jeg var. Så jeg kom til at bruge betydelig flere kræfter på mine opgaver end nødvendigt.

Og denne cocktail gjorde, at jeg i længde ikke kunne holde til det og blev ramt af alvorlig stress.

 

Det siger Tine Tangdals kunder

 

 

Bog om stress af Tine Tangdal

I 2010 skrev jeg bogen Tæm din stress. Den er skrevet så stressede også kan læse den. Her har jeg samlet en del af viden om stress og en hel række værktøjer til at tæmme stress med. I februar 2014 udkom Tæm din stress i ny og opdateret udgave.

Bogen er skrevet som en  lille håndbog, der er let at gå til for alle. Jeg bruger bogen i mine stresscoachingforløb.

 

Tine Tangdals uddannelse:

Certificeret mastercoach i personlig effektivitet

Certificeret stresscoach

Certificeret life- og businesscoach

Merkonom i regnskab

Bankassistent

Desuden supplerer jeg løbende med relevante kurser og konferencer.

 

Tine Tangdals tidligere beskæftigelse:

Finance Manager, Datterselskab af international koncern

Chief Accuountant, Nordunet A/S

Corporate Accountant, Zensys A/S

Bogholder, Pronosco

Freelance regnskabsassistent, Tal & Tangdal

Bankassistent, Danske Bank