!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Tag styringen – og undgå at få stress

Tag styringen – og undgå at få stress2018-11-13T10:21:43+02:00

Har du travlt og mærker stressen nappe i dig? Føler du dig presset og vil gerne undgå, at det bliver til stress? Eller vil du bare gerne være på forkant og undgå at få stress?

Så kom med til mit foredrag og hør, hvordan du kan opdage og tæmme stress, før den får tag i dig.

Travlhed, stress og pres vil i en eller anden grad altid være en del af din travle hverdag. Men det er ikke det samme, som at du skal BLIVE stresset eller FØLE dig presset.

For har du værktøjskassen og forståelsen af, hvordan stress og pres fungerer og prøver at liste sig ind på dig, så kan du selv tage styringen, og bestemme, om det skal ske eller ej.

I dette foredrag får du en kombination af viden om stress og nogle helt konkrete værktøjer.  Det giver dig mulighed for at tæmme eller allerbedst helt undgå stress i din hverdag.

På foredraget bliver du klogere på:

  • Hvad stress er, og hvad det betyder for dig

  • Hvor årsagerne til stress gemmer sig

  • Hvad du skal være opmærksom på både før og under stress

  • Hvordan tager du styringen over stress

  • Hvordan du undgår stress fremover

Tag styringen - tæm din stress

Hvem er foredragsholder?

Foredragsholder er mig, Tine Tangdal. I de sidste mange år har jeg arbejdet med at forebygge og afhjælpe stress. Det har jeg gjort i 1:1 forløb med både stressramte og stresstruede, i foredrag, i kurser og workshops og som rådgiver.

Jeg har også selv været ramt af alvorlig stress og sygemeldt i en længere periode. Så jeg kender stress både i teori og praksis. Noget af det, jeg har fundet ud af, er, at det ikke er så svært at styre sin stress, når bare du har nogle enkle, men effektive værktøjer. Værktøjer jeg selv bruger, og som jeg lærer dig meget mere om på foredraget.

Jeg har desuden skrevet bogen Tæm din stress. Den indgår altid i mine stresscoachingforløb, da den er fuld af mange, gode værktøjer.

Hvornår:    Torsdag d. 22. november 2018 kl. 19-21.

Hvor:           Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg.

Pris:             150 kr.

OBS! Der er kun 40 pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Køb din billet her