Stresstest

Velkommen til stresstesten. En stresstest vil altid kun være en vejledning for, om du er stresset, og hvor stresset du er.

Men når det er sagt, så er det ofte netop resultatet af stresstesten, der fører til handling. For er dit resultatet i den alvorlige ende, så er det, fordi der er noget i dit liv og hverdag, der ikke fungerer godt nok. Og det er værd at få ændret på, så du kan få det godt igen.

Stresstest

I denne stresstest, skal du svare ja eller nej til alle spørgsmålene i skemaet.

Ved du, at en ting kan skyldes noget andet end stress, f.eks. at du har en anden forklaring på, at du for tiden har lettere til tårer, så skal du svare nej på dette spørgsmål. Ellers kan stresstesten komme til at vise et misvisende resultat.

Når du har svaret på alle spørgsmålene i stress testen, trykker du på knappen Vis resultat i bunden af testen.

Stresstest – prøv den nu

Hvad viser din stresstest?

Husk, at denne stresstest kun er vejledende. For der kan være andre grunde til, at du har de symptomer, der gør, at du har svaret, som du har i testen.

Men der er en grund til, at du er endt herinde , og har prøvet stresstesten. Det er sandsynligvis, fordi du har en mistanke om, at du har stress i en eller anden grand.

Så antyder resultatet af din stresstest, at du er stresset, så er det en god ide at følge op med en samtale hos din læge eller ved at kontakte Balancepartner.

For stress kan få alvorlige konsekvenser for dig og dit helbred. Både nu og her og på den lange bane. Og der er veje til at komme ud af den og få det godt.

Jo før du handler, jo før får du det godt igen.

Du kan ringe til mig på 5192 1090 eller skrive til mig ved at bruge nedenstående knap.

  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her