Stresskursus eller -workshop

Alt efter jeres ønsker og deltagerantal afholdes Tæm din stress og styrk balancen enten som et kursus eller som en workshop. Programmet er beregnet til et heldagsarrangement på ca. 7 timer inkl. frokostpause.

Tæm din stress og styrk balancen

Føler du dig presset i din hverdag?

Synes du ikke du orker nok?

Vil du gerne undgå at blive stresset?

Så er det en god idé at få den viden og de enkle værktøjer, du kan tage styringen tilbage med.

Både som kursus og som workshop får du i “Tæm din stress og styrk balancen” god, solid viden om og forståelse af stress i din hverdag. Både den alvorlige og farlige stress, men mindst lige så vigtigt den lille hverdagsstress, der kan drille dig uforholdsmæssig meget.

Med den viden og de værktøjer, du får i løbet af dagen, kan du opdage og stoppe det, der kan forstyrre din ro og balance. Med god balance vil du både trives og præstere meget bedre.

Sådan foregår undervisningen

Der vil i løbet af dagen være en god blanding af viden, dialog og øvelser, hvor du afprøver din nye viden, og styrke din forståelse af stress. Øvelser vil foregå både enkeltvis, i små grupper og i plenum.
 

For at du skal få så et stort udbytte som muligt, får du allerede inden undervisningsdagen en opgave, som du skal arbejde med og derefter medbringe på selve dagen. Det giver dig en helt konkret viden fra din egen hverdag at arbejde ud fra.

 

Alt dette vil du vide meget mere om, når du går hjem

 
Efter en dag på “Tæm din stress og styrk  balancen”, ved du:

Det er ikke svært, når du ved hvordan. Kan du tæmme stress i din hverdag, kan du i stedet bruge din energi og ressourcer til andre ting, du hellere vil.

Kan du holde stress fra døren, højner du din effektivitet, din arbejdsglæde og din livskvalitet. Lige som viden om og indsigt i, hvordan stress kan være for andre, får I en større forståelse over for og accept af hinanden på arbejdspladsen.

Din underviser

Underviser på “Tæm din stress og styrk balancen” vil være mig, Tine Tangdal. Jeg har hjulpet rigtig mange til at få en mere effektiv hverdag, hvor de har plads til alt det, de ønsker at bruge deres tid på.

Jeg er ekspert i personlig effektivitet og stresshåndtering. Og jeg har blandt andet Novo, Miljø- og fødevareministeriet, Krifa, Coop og Matas på min referenceliste.

Hvem er kurset til?

Kurset eller workshoppen er til dig, der har let til middelsvær stress lige nu eller engang imellem. Det er til dig, der på et tidspunkt har været sygemeldt og nu er tilbage i din normale hverdag. Og det er til dig, som ønsker at forebygge, at du bliver ramt af stress.

Kurset eller workshoppen er ikke til dig, der er alvorlig stresset og overvejer at sygemelde dig eller kun har været sygemeldt kortvarigt. Er du alvorlig stresset, kræver det en mere specifik indsats, der er tilpasset netop din specifikke situation. Er du i tvivl, så kontakt mig gerne.

Det får du på Tæm din stress og styrk balancen:

 
Stresskursus
Tip: Vil du have et endnu større udbytte af kurset eller workshoppen, anbefaler jeg enten et kortere opfølgende arrangement, hvor vi samler op og holder fast i læringen. Eller at hver enkelt deltager få en 1:1-session med min sparring på netop det, vedkommende har brug for.

Er du i tvivl om noget?

Har du spørgsmål til kurset eller workshoppen, så ring til mig på 51 92 10 90 eller send mig en mail

  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her