Stressede beslutninger

Stressede beslutninger er sjældent velovervejede beslutninger. Dit hoved vil være fuld af tanker, og samtidig skriger dine følelser: “Puha, lad mig få det overstået. Lad det gå væk. Lad det forsvinde. Giv mig ro. Giv mig fred. Kan jeg ikke bare slippe for det, så kan jeg komme videre.”

Hvor det handler mest om at få overstået eller afsluttet noget, så hurtigt og let som muligt. Så er det sjældent den bedste beslutning, du tager. 

En af de ting jeg meget ofte hører ved første session i mine stresscoachingforløb er: ”Jeg overvejer at sige mit arbejde op”. 

Det er sagt i den forhåbning, at stressen så vil gå væk. 

Selvfølgelig er der nogle jobs, der ikke er værd at bliver i af den ene eller den anden grund. Men som regel viser det sig, at det ville have været en dårlig beslutning enten at droppe jobbet eller skifte til et andet.

For det var ikke selve jobbet, der fejlede noget, men kun elementer i det. Elementer, som det viste sig, enten

 • kunne håndteres anderledes
 • helt undgås
 • kunne vendes til noget positivt

 

Så ville det da været ærgerligt at droppe jobbet.

Er du ved at tage stressede beslutninger?

Derfor skal du passe på med at tage stressede beslutninger

Er du stresset, skal du være ekstra forsigtig med at tage store og vigtige beslutninger.  Også selv om du måske netop i den situation slås med nogle ting, som kan være vigtige at forandre.

For når du er stresset, så har du ikke din fulde hjernekapacitet til at skabe et godt overblik, finde den bedste information at tage beslutninger ud fra eller til at tænke klart og velovervejet. Din hjerne er forstyrret af stresshormonerne, så den slet ikke kan arbejde optimalt. Dine hjerneceller kan slet ikke tale sammen på samme gode måde, som de kan, når du ikke er proppet med stresshormoner.

Derfor skal du passe på med at tage de store og om-sig-gribende beslutninger, når du er stresset. Det vil være meget smartere og klogere, at du bruger dine kræfter på at komme ud af din stress og genfinde din ro og balance.

For så kan du komme til at tænke klart igen, og kan du tage gode, fornuftige og velgennemtænkte beslutninger.

Har du svært ved på egen hånd af komme ud af din stress, så er der heldigvis hjælp at hente. Jeg hjælper dig gerne. Læs mere om, hvordan mine stressbehandlings forløb er eller ring til mig på 5192 1090. 

Tine Tangdal, kan hjælpe dig med din stress

De bedste hilsner

Tine Tangdal – Specialist i stress, personlig effektivitet og tanker med egen virksomhed siden 2009

Læs mere om Tine og hendes historie her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Blog kategorier

 • Tine Tangdal, ved noget om langvarige stress symptomer
 • Kontakt Tine på
  51 92 10 90

  Eller klik her

 • NYT KURSUS

  SLIP DIT TANKEMYLDER

  og få overskud og ro