Stresscoaching: Er det noget for mig?

Stresscoaching – Hvad går det ud på dog ud på? Heldigvis er der flere og flere, der får øjnene op for, at der er flere muligheder end psykologhjælp, når stressen viser sit grimme ansigt.

For når du er stresset, er det vigtigt, at du får professionel  hjælp, så du kan få det godt igen. Og helst så hurtigt som muligt.

Der findes dog ikke noget quickfix, hvis du er endt i alvorlig stress. Men med den rette hjælp, kan du godt vende situationen forholdsvis hurtigt, så du både kan mærke og se, at du er på rette vej. Og her er stresscoaching en virkelig effektiv måde til at få de gode, effektiv værktøjer og indsigter på.

Stresscoaching hjælper dig ikke blot med at komme tilbage til dig selv igen. Det klæder dig også på til ikke at gå ned med stress en gang til.

Det er der desværre en del, der gør, fordi den hjælp, de har fået, ikke altid har fokus på også at gøre dem langtidsholdbare. Det gør stresscoaching.

Tine blev min livline

“Efter en temmelig turbulent periode i mit liv, havde jeg mistet fokus. Var ikke længere i kontakt med mig selv, og kunne hverken finde hoved eller hale. Forvirret, småtudende og modløs mødte jeg op hos Balancepartner første gang.

Med sin empatiske sans og fine balance mellem at lytte og stille spørgsmål, hjalp Tine mig med at samle brikkerne i mit indre korthus og bygge det op på ny. Syv samtaler senere ved jeg nu, hvilken vej der er min vej. Og jeg har genfundet min indre ro og styrke.

Vil varmt anbefale Tine Tangdal, hvis du har brug for en livline i tilværelsen. Tusind tak, Tine.”

Lisa Pedersen, servicemedarbejder Socialpædagogernes Landsforening

Stresscoaching – her er det et godt valg

Stresscoaching er en målrettet og effektiv metode, du kan bruge til at tæmme og styre din stress med.

Både den lille hverdagsstress, som du ikke tænker så meget over, men som både tapper dig for energi og gør det svært for dig at holde fokus.

Og den mere alvorlige stress, der kan gå hen og blive direkte farlig for dig og dit helbred.

Du kan næsten ikke undgå at møde stress i et eller andet omfang i din hverdag. Derfor har det stor betydning for både din livskvalitet og arbejdsindsats, at du er i stand til at fange og stoppe den hurtigt og effektivt.

I et stresscoachingforløb får du viden, værktøjer, vejledning, sparring og støtte af din stresscoach (mig) til at

(mig) til at:

Hvornår er stresscoaching det rigtige valg?

Stresscoaching er et godt valg både når:

Her fokuser vi på de aktuelle risici og metoder til at håndtere dem på en god og hensigtsmæssig måde. Du får vendt din situation  til noget positivt, så du kan undgå de mange gener, der er forbundet med alvorlig stress.

Når du tager hånd om din stress i opløbet, vil du ofte  kunne undgå at blive sygemeldt med stress.

Her får du hjælp til at komme ud af din stress, så du enten kan forblive i arbejde uden sygemelding, blive fuldtids- eller deltidssygemeldt i en begrænset periode.

Hvis du allerede er sygemeldt, får du den helt rigtige hjælp, så du kan vende godt tilbage til din arbejdsplads.

Og så lærer du selvfølgelig også at tage styringen over din stress i fremtiden, så du ikke skal ende i alvorlig stress igen.

Stresscoaching er hjælp til selvhjælp, for du bliver både i stand til at takle din nuværende stress, forebygge at du bliver stresset igen og tage hånd om stressende ting og situationer uden, at du mister balancen i fremtiden.

Du vil hurtigt opdage, hvor  stor betydning det får for din effektivitet, arbejdslyst og din generelle livsglæde.

Vil du have min hjælp eller har du spørgsmål til stresscoaching, så ring til mig på 5192 1090 eller send mig en mail.

Tine Tangdal, Stressekspert

De bedste hilsner

Tine Tangdal – Specialist i stress, personlig effektivitet og tanker med egen virksomhed siden 2009.

Læs mere om Tine og hendes historie her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Blog kategorier

 • Tine Tangdal, ved noget om langvarige stress symptomer
 • Kontakt Tine på
  51 92 10 90

  Eller klik her

 • NYT KURSUS

  SLIP DIT TANKEMYLDER

  og få overskud og ro