Stressbehandling

Stressbehandling kan være nødvendig, hvis du er har stress. For stress belaster meget både psykisk og fysik. Har du mistanke om, at du selv eller en af dine kolleger eller medarbejdere kan være stresset, er det vigtigt, at du reagerer, så stressen kan blive stoppet så hurtigt som muligt.

Jo hurtigere du reagerer, jo lettere vil det som regel være at komme ud af stressen igen.

Ved at få stressbehandling, kan du minimere eller helt undgå de alvorlige og langvarige konsekvenser stress kan have for dit helbred og arbejdsevne. Ofte vil det også være muligt at undgå en sygemelding.

Få hjælp til at styre din stress

Når du er stresset, har du brug for at få viden og enkle redskaber, der kan hjælpe dig ud af stressen igen, så du kan komme tilbage til dit normale jeg.

Med god stressbehandling kan du godt det godt igen.

Stresscoaching er en meget målrettet og effektiv stressbehandling, hvor du lærer at styre din stress både nu og her , men også på lang sigt, så du ikke ender i stress igen.

I et stresscoachingforløb har du  en-til-en sessioner med din stresscoach. Det betyder, at det er dig og dine udfordringer, der er fokus på.

Få god stressbehandling

Stressbehandling vil kunne hjælpe dig hurtigere ud af din stress, for du bliver guidet gennem forløbet, så de forskellige trin passer netop til dig og dine udfordringer. Under hele din stressbehandling bliver du støttet og rådgivet af din stresscoach.

Undervejs i din stressbehandling får du viden, vejledning, sparring og redskaber, der gør dig i stand til selv at tage teten, så du kan genfinde din ro, balance og overskud.

Hvor lang tid vil det tage med stressbehandling?

Forløbet med stressbehandling løber over cirka tre-fire måneder og består af 7 eller 8 sessioner alt efter om du vælger:

Classic-forløbet:

7 sessioner á 60 minutter (1. session er dog på 90 minutter) over en periode på cirka tre måneder. De første 3 til 4 sessioner vil typisk være med en uges mellemrum for at sikre, at du kommer godt i gang og hurtigt vil kunne mærke, at det går fremad. Herefter tilpasses intervallerne til det, der passer bedst til dig og din situation.

I hver session vil du få øvelser og værktøjer, der er tilpasset det stadie af stressen, du er på. Ligesom du vil blive støttet og vejledt i forhold de udfordringer, du har. Det er vigtigt, for det er meget individuelt, hvordan stress viser sig.

eller

Plus-forløbet:

Er på 8 sessioner. Det er et udvidet Classic forløb, hvor hver session er på 5-7 kvarter alt efter behov. Gennem tiden har jeg nemlig erfaret, at den ekstra tid gør udbyttet af den enkelte session endnu bedre og dybere, da der er mulighed for mere sparring og samtale undervejs.

Både den ekstra tid pr. session samt den 8. session giver mulighed for at tilpasse forløbet endnu mere individuelt. Ofte er det problemstillinger i forhold til arbejde og arbejdspladsen, der arbejdes med i den ekstra tid. Det er som regel dette forløb, virksomheder vælger til deres medarbejdere.-fire

Stresscoaching er et effektivt stressbehandlingsforløb både for den stressramte og for personer, der vil lære at forebygge stress.

Er du i tvivl om, du er stresset, kan du hente en liste med eksempler på stresssymptomer. Og du kan prøve stresstesten her.

Du er også velkommen til at ringe på 5192 1090 eller skrive til mig.

Det opnår du i din stressbehandling:

 

Stresscoaching kan foregå face to face, på telefon eller som en kombination.

Har du spørgsmål eller vil du i gang, så ring på 5192 1090 eller skriv til mig.

Sagt om stresscoaching/stressbehandling

  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her

  • NYT KURSUS

    SLIP DIT TANKEMYLDER

    og få overskud og ro