Stress belaster både psykisk og fysik, og kan kræve stressbehandling. Derfor er det er vigtigt, at du reagerer, når du får mistanke om, at du selv eller en af dine medarbejdere kan være stresset.

Jo hurtigere du reagerer, jo lettere vil det som regel være at komme ud af stressen igen.

Ved at få stressbehandling, kan du minimere eller helt undgå de alvorlige og langvarige konsekvenser stress kan have for dit helbred og arbejdsevne.

Få hjælp til at styre din stress

Du behøver ikke vente med at få hjælp,

for samtalerne kan foregå på telefon. 

Når du er stresset, har du brug for at få viden og enkle redskaber til at bringe dig ud af stressen, så du kan komme tilbage til dit normale jeg.

God stressbehandling har stor betydning for, at du får det godt igen.

Her er stresscoaching er en meget målrettet og effektiv stressbehandling, hvor du lærer at styre din stress både nu og her og på lang sigt.

Det gør du, fordi det er et forløb, hvor du har en-til-en sessioner med din stresscoach. Det gør, at det er dine udfordringer, der er fokus på.

Få god stressbehandling

Stressbehandling vil kunne hjælpe dig hurtigere ud af din stress, for du bliver guidet gennem forløbet, så de forskellige trin passer netop til dig og dine udfordringer. Under hele din stressbehandling bliver du støttet og rådgivet af din stresscoach.

Undervejs i din stressbehandling får du viden, vejledning, sparring og redskaber, der gør dig i stand til selv at tage teten, så du kan genfinde din ro, balance og overskud.

Hvor lang tid vil det tage med stressbehandling?

Forløbet med stressbehandling løber over cirka tre måneder og består af 7 eller 8 sessioner alt efter hvilket forløb, du vælger:

Classic-forløbet:

7 sessioner á 60 minutter (1. session er dog på 90 minutter) over en periode på cirka tre måneder. De første 3 til 4 sessioner vil typisk være med en uges mellemrum for at sikre, at du kommer godt i gang og hurtigt vil kunne mærke, at det går fremad. Herefter tilpasses intervallerne til det, der passer bedst til dig og din situation.

I hver session vil du få øvelser og værktøjer, der er tilpasset det stadie af stressen, du er på. Ligesom du vil blive støttet og vejledt i forhold de udfordringer, du har. Det er vigtigt, for det er meget individuelt, hvordan stress viser sig.

Plus-forløbet:

Er på 8 sessioner. Det er et udvidet Classic forløb, hvor hver session er på 5-7 kvarter alt efter behov. Gennem tiden har jeg nemlig erfaret, at den ekstra tid gør udbyttet af den enkelte session endnu bedre og dybere, da der er mulighed for mere sparring og samtale undervejs.

Både den ekstra tid pr. session samt den 8. session giver mulighed for at tilpasse forløbet endnu mere individuelt. Ofte er det problemstillinger i forhold til arbejde og arbejdspladsen, der arbejdes med i den ekstra tid. Det er som regel dette forløb, virksomheder vælger til deres medarbejdere.

Stresscoaching er et effektivt stressbehandlingsforløb både for den stressramte og for personer, der vil lære at forebygge stress.

Er du i tvivl om, du er stresset, kan du hente en liste med eksempler på stresssymptomer. Og du kan prøve stresstesten her.

Du er også velkommen til at ringe på 5192 1090 eller skrive til mig.

Jeg vil af med min stress

Det opnår du i din stressbehandling:

  • Du bliver afstresset

  • Du bliver god til at se og forstå dig selv og dine handlemønstre

  • Du lærer at kunne fange tidlige tegn på stress

  • Du får en værktøjskasse med enkle og effektive redskaber til at håndtere stressen

  • Du bliver rustet til fremover at fange og tæmme stressen der, hvor den opstår, så du bevarer styringen

  • Du får mere ro og balance i dit liv

  • Du styrker dit selvværd og selvtillid

  • Du lærer at se og støtte andre med stress

Stresscoaching kan foregå face to face, på telefon eller som en kombination.

Har du spørgsmål eller vil du i gang, så ring på 5192 1090 eller skriv til mig.

Jeg vil af med min stress

Sagt om stresscoaching/stressbehandling

Har fået redskaber til at takle bekymringer og stress

Jeg har nu afsluttet et stressforløb, hvor jeg er blevet coachet af Tine. Trods afstanden fra Vestjylland har det været muligt at få hjælp af Tine gennem telefonisk kontakt. Dette kan varmt anbefales, og det har givet en stor del frihed ikke at skulle bruge ressourcer på at planlægge og aflægge fysiske besøg, hvilket for mit vedkommende har haft en gavnlig virkning.

Gennem hele forløbet har jeg fået redskaber til at takle bekymringer og stress, som havde gjort hverdagen svær at håndtere. Selvom jeg nu er færdig med forløbet, har jeg fået værktøjer til at håndtere fremtidens udfordringer. En stor tak for et godt, lærerigt og brugbart forløb.

Gitte Sørensen

Har fået min indre ro igen

“Har fået min indre ro igen. Det er en gave at få mit skønne liv i balance. Det er en ubeskrivelig lykke. Jeg vil anbefale andre at tage kontakt – Jo før, jo bedre. Tine har været en super coach.

Dorte Bech, Tømrermester Egon Bech A/S

Jeg lærte at leve livet

Jeg lærte ikke kun at styre min stress – jeg lærte at leve livet. Det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt.

Anders B

Uvurderlig indsigt

“Stresscoachingforløbet har givet en uvurderlig indsigt i mine handlemønstre. Og har hjulpet mig et stort skridt på vej. Det er ikke nødvendigvis navlepillerier som hos en psykolog. Der er konkrete værktøjer.
Tine er en god og empatisk coach, som ikke er påtrængende med gode råd, men lyttende på den gode kvindelige måde.”

Christina P, Lærer
Jeg vil også af med min stress