Stress kan forstyrre og genere frygtelig meget. Derfor er det vigtigt, at du har styr på din stress i din hverdagen – både på arbejdspladsen og som menneske.

Når sdet bliver fanget hurtigt, stiger trivsel og arbejdsglæde og derved effektiviteten og resultaterne. Til gavn for alle  – både dig, der er ramt af stress eller er stresstruet, for dine kolleger og for din arbejdsplads.

Det kan betale sig at handle, når du opdager stresssymptomer hos dig selv eller andre. Og endnu bedre – handler før der er tegn, for så kan arbejdsindsats og trivsel forblive høj. Ligesom fejl og sygemeldinger kan minimeres.

Til virksomheder med trivsel fylder stress mindre

For både arbejdsplads og medarbejder er det en god forretning at have styr på stress.

Så det kan betale sig at handle.

Jo før du handler, jo lettere er det at få bugt med stress, skabe balance og højne trivsel og effektivitet igen.

Klæd alle – medarbejdere og ledere – på til at kunne håndtere stress, pres og travlhed.

Det betaler sig både nu og her og på den lange bane.

 

Få styr på stress

Der er en række muligheder, du kan vælge imellem alt efter behov:

⇒ Foredrag med viden, inspiration og enkle værktøjer til at tæmme og forebygge stress

⇒ Kurser med viden, øvelser, inspiration og værktøjer, hvor I arbejder med aktuelle problemstillinger

⇒ Stresscoaching, hvor den stressramte eller stresstruede får hjælp til at få styr på sin stress og stresssymptomer – både nu og her og fremadrettet

⇒ Stressrådgivning af medarbejdere med stressudfordringer og ledere med stressramte medarbejdere

 

Hvad vil det betyde, hvis stress holdes fra døren?

Er du opmærksom på stress og gør en indsats for at minimere den, vil arbejdslyst og trivsel have gode betingelse, for

ledere og medarbejdere er mere motiverede, velafbalancerede og afklarede og kan derfor håndtere sine arbejdsopgaver, beslutninger og ansvar uden at blive stresset

det bliver sjovere og mere tilfredsstilende at gå på arbejde. Så er det lettere både for medarbejder og virksomhed at nå sine målsætninger

glade medarbejdere – glade mennesker – er mere loyale mennesker

Foredrag, undervisning, stresscoachingforløb samt rådgivning varetager jeg,Tine Tangdal.  Jeg har selv prøvet at være ramt af alvorlig stress. Jeg lægger vægt på at videregive viden og værktøjer, der er relevante, enkle og er til implementere i hverdagen. For det er det, der kan gøre en forskel for stress og trivsel. Du kan læse mere om Tine Tangdal her.

 

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe, så kontakt mig for en uforpligtende samtale på telefon 5192 1090 eller skriv til mig.

Jeg vil gerne vide mere

 

 

Det siger andre:

Jeg er overrasket over, hvor effektivt det har været

Tusind tak for en godt forløb. Jeg er overrasket over, hvor effektivt det har været. Jeg føler lidt, at jeg har fået en hel uddannelse og vil helt sikkert anbefale din praksis. Inden jeg begyndte hos dig, sad jeg midt i stress og behøvede hjælp. Det har betydet rigtig meget med din sparring og værktøjer, frem for en psykolog, der bare lytter (hvilket er godt i andre situationer).
Nu er jeg heldigvis ude af det, er opmærksom og har en masse anvendelige værktøjer, jeg kan bruge i min dagligdag.
Sine Mikkelsen, lærer

Tine ved, hvad hun taler om

Tine har hjulpet nogle af mine medarbejdere bl.a. med en god værktøjskasse, da de var i stress-zonen, så de kunne komme videre uden at gå helt ned. Tine ved, hvad hun taler om, hun deler gerne sin erfaring med andre på en måde som viser respekt for det enkelte menneske. Alle bør læse hendes bog og /eller høre hendes foredrag. 
Kirsten M. Schumann, Regnskabschef, Matas A/S