Stress

Stress kan forstyrre og genere dig frygtelig meget. Derfor er det vigtigt, at du har styr på din stress i din hverdagen – både på arbejdspladsen og i privatlivet.

Når stressen bliver fanget hurtigt, stiger trivslen og arbejdsglæden og derved også effektiviteten og resultaterne. Til gavn for alle – både dig, der er ramt af stress eller er stresstruet, for dine kolleger og for din arbejdsplads.

Det kan betale sig at handle, når du opdager stresssymptomer hos dig selv eller andre. Jo før, jo bedre og enklere er det at stoppe den igen.

Og endnu bedre – kan du og din arbejdsplads forebygges stress allerede før der er tegn på det, så kan arbejdsindsats og trivsel forblive høj. Ligesom fejl og sygemeldinger kan minimeres.

Stress kan både forebygges og håndteres

Så det kan betale sig at handle.

Klæd alle – medarbejdere og ledere – på til at kunne håndtere stress, pres og travlhed.

Det betaler sig både nu og her og på den lange bane.

 

Få styr på stress

Der er en række muligheder, du kan vælge imellem alt efter stress skal forebygges eller håndteres:

Foredrag, undervisning, stresscoachingforløb samt rådgivning varetager jeg, Tine Tangdal. Jeg lægger vægt på at videregive viden og værktøjer, der er relevante, enkle og er til implementere i hverdagen. For det er det, der kan gøre en forskel , når stress skal undgås og trivslen skal være i top. Du kan læse mere om Tine Tangdal her.

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe, så kontakt mig for en uforpligtende samtale på telefon 5192 1090 eller skriv til mig.

 • Kontakt Tine på
  51 92 10 90

  Eller klik her

 • Vil du sove godt
 • Få minikurset, der kan ændre din søvn. 

  God søvn styrker din effektivitet og  mindsker din stress.

  Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, hvor du får endnu flere råd, viden og tips til styre og undgå stress samt øge din effektivitet.