Stress kan forstyrre og genere dig frygtelig meget. Derfor er det vigtigt, at du har styr på din stress i din hverdagen – både på arbejdspladsen og i privatlivet.

Når stressen bliver fanget hurtigt, stiger trivslen og arbejdsglæden og derved også effektiviteten og resultaterne. Til gavn for alle – både dig, der er ramt af stress eller er stresstruet, for dine kolleger og for din arbejdsplads.

Det kan betale sig at handle, når du opdager stresssymptomer hos dig selv eller andre. Jo før, jo bedre og enklere er det at stoppe den igen.

Og endnu bedre – kan du og din arbejdsplads forebygges stress allerede før der er tegn på det, så kan arbejdsindsats og trivsel forblive høj. Ligesom fejl og sygemeldinger kan minimeres.

Stress kan både forebygges og håndtres

Så det kan betale sig at handle.

Klæd alle – medarbejdere og ledere – på til at kunne håndtere stress, pres og travlhed.

Det betaler sig både nu og her og på den lange bane.

Få styr på stress

Der er en række muligheder, du kan vælge imellem alt efter stress skal forebygges eller håndteres:

  • Foredrag med viden, inspiration og enkle, effektive værktøjer til at tæmme og forebygge stress

  • Kurser med viden, øvelser, inspiration og værktøjer, hvor I arbejder med aktuelle problemstillinger samt forebyggelse

  • Stresscoaching, hvor den stressramte eller stresstruede får hjælp til at få styr på sin stress og stresssymptomer – både nu og her og fremadrettet

  • Stressrådgivning af medarbejdere med stressudfordringer og ledere med stressramte medarbejdere

Foredrag, undervisning, stresscoachingforløb samt rådgivning varetager jeg, Tine Tangdal. Jeg lægger vægt på at videregive viden og værktøjer, der er relevante, enkle og er til implementere i hverdagen. For det er det, der kan gøre en forskel , når stress skal undgås og trivslen skal være i top. Du kan læse mere om Tine Tangdal her.

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe, så kontakt mig for en uforpligtende samtale på telefon 5192 1090 eller skriv til mig.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere

Det siger andre:

Jeg er overrasket over, hvor effektivt det har været

“Tusind tak for en godt forløb. Jeg er overrasket over, hvor effektivt det har været. Jeg føler lidt, at jeg har fået en hel uddannelse og vil helt sikkert anbefale din praksis. Inden jeg begyndte hos dig, sad jeg midt i stress og behøvede hjælp. Det har betydet rigtig meget med din sparring og værktøjer, frem for en psykolog, der bare lytter (hvilket er godt i andre situationer).

Nu er jeg heldigvis ude af det, er opmærksom og har en masse anvendelige værktøjer, jeg kan bruge i min dagligdag.”

Sine Mikkelsen, lærer

Tine ved, hvad hun taler om

“Tine har hjulpet nogle af mine medarbejdere bl.a. med en god værktøjskasse, da de var i stress-zonen, så de kunne komme videre uden at gå helt ned.

Tine ved, hvad hun taler om, hun deler gerne sin erfaring med andre på en måde som viser respekt for det enkelte menneske. Alle bør læse hendes bog og /eller høre hendes foredrag. “

Kirsten M. Schumann, Regnskabschef, Matas A/S