Stressrådgivning

Stress rådgivning er relevant i mange situationer – og både, når du er leder og medarbejder. At kunne fange pres og stress i opløbet kan spare mange ressourcer. Stress rådgivning er oplagt at bruge for eksempel, når: 

Til stress rådgivning kan der købes klippekort, der både kan benyttes af medarbejdere og ledere. Du kan læse mere længere nede.

 

Stress rådgivning til medarbejdere

Viser en af jeres medarbejdere tegn på stress eller føler sig lidt presset i sin hverdag? Så kan råd, vejledning og værktøjer , der gives i tide om de konkrete udfordringer, være det, der gør forskellen på om, det ender ud i en sygemelding eller ej.

Ofte kan små justeringer i hverdagen sammen med nogle konkrete værktøjer være nok til at rette op på situationen. En til tre rådgivnings sessioner vil ofte være nok til at vende situationen for medarbejderen, så han eller hun undgår af komme ud i alvorlig stress.

Stressrådgivning er en-til-en samtaler med den pågældende person. I stressrådgivningen kan medarbejderen f.eks. blive hjulpet med spørgsmål som:

En session vil typisk vare 30-120 minutter.

Hvad medarbejderen ønsker rådgivning om, er helt op til den enkelte og vil være fortroligt.

Har I en alvorligt stresset medarbejder, anbefaler jeg dog et stresscoachingforløb. Stresscoaching er en effektiv stressbehandling, hvor den stressede får hjælp til at finde de konkrete årsager, blive afstresset og klædt på til at kunne have en hverdag uden stress.

Har du brug for stress rådgivning?

Stress rådgivning til ledere

Det kan være svært at være leder til stressede medarbejdere. Derfor tilbyder Balancepartner rådgivning af ledere med stressede medarbejdere, så de ikke står alene med de problemstillinger, der opstår i kølvandet på stressen.

Det kan for eksempel være:

 
At få sparring og rådgivning på både de helt konkret og de mere diffuse overvejelser og problemstillinger, kan være det, der gør at missionen lykkes.
 

Hvordan foregår stress rådgivningen?

Når virksomheden har indgået aftale med Balancepartner om at kunne yde stress rådgivning til virksomhedens medarbejdere og ledere, vil medarbejdere og ledere kunne få stress rådgivning.

Stress rådgivningen vil som udgangspunkt foregår hos Balancepartner eller på telefon. Samtalerne er fortrolige, så virksomheden vil ikke blive orienteret om, hvad samtalerne handler om.

En stress rådgivningssamtale kan variere i længde alt efter, hvad der er relevant ,og hvad vi aftaler. De fleste sessioner er på mellem 60 og 90 minutter. Minimum er 30 minutter. I bestemmer selv, hvordan I vil forvalte brugen af stress rådgivningen for eksempel: 

Klippekort til rådgivning

Til rådgivning kan der købes klippekort, som både kan benyttes til rådgivning af ledere og medarbejdere.

Klippekortet betales før, rådgivningen begynder. Det udstedes til den enkelte virksomhed og kan derfor ikke overdrages eller sælges til andre, men kan godt benyttes til forskellige medarbejdere. Klippekortet gælder et år fra fakturadato. Ubrugte klip refunderes ikke. Minimumsklip er 30 minutter.

Balancepartner tilbyder 10- og 20-timers klippekort. I kan opnå en betydelig besparelse ved at investere i et klippekort. 

Vil du vide mere så kontakt mig på 5192 1090 eller skriv til mig.

  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her