Har du spørgsmål til brevkassen?

Ønsker du at stille et spørgsmål og få et svar i brevkassen om stress, effektivitet eller tanker?

Har du et spørgsmål til stress- og effektivitetsekspert Tine Tangdal, så er du meget velkommen til at skrive til brevkassen om stress, søvn, effektivitet, tid og tanker her på Balancepartner.dk.

Får jeg flere spørgsmål om samme emne, vil de blive besvaret under et. Jeg vil gøre alt for at følge med og besvare så mange spørgsmål som muligt.

Sådan stiller du et spørgsmål til brevkassen

Du skriver dit spørgsmål ved at gå længere ned på siden her og finder kommentarfeltet. Her skriver du dit navn og e-mail. Det må gerne være et ”Anonymt brevkasse navn”, som du finder på. Du behøver altså ikke skrive dit rigtige navn.

Din e-mail skal dog være korrekt. Du behøver dog ikke være bange for, at den kommer ud. Det er nemlig kun mig, der kan se den.

Derefter stiller du dit spørgsmål til brevkassen i kommentarfeltet.

Der er ikke garanti for, at dit spørgsmål til brevkassen bliver besvaret, men jeg vil virkelig bestræbe mig på at svare på så mange som overhovedet muligt. Du kan hele tiden følge med i brevkassen her og se, om netop dit spørgsmål er blevet besvaret.

Jeg glæder mig til at besvare dit brevkasse spørgsmål og hjælpe dig videre med at undgå eller slippe stress, få mere ud af din tid og kræfter eller tænke tanker, der giver mening.

Ønsker du hjælp NU?

Så kig på bloggen. Måske ligger der allerede et indlæg, som kan hjælpe dig. Eller ring til mig på 5192 1090 og book tid til en samtale.

 

Samtykkeerklæring – brevkasse om stress, effektivitet eller tanker

Den information, du giver os i forbindelse med din henvendelse til brevkassen, vil naturligvis blive opbevaret med fortrolighed og i henhold til Persondataforordningen. Se mere om Balancepartners persondatapolitik.

Når du indsender et spørgsmål til brevkassen, accepterer du samtidig dette. 

 
Tine Tangdal, Balancepartner.dk

De bedste hilsner

Tine Tangdal – Specialist i stress, personlig effektivitet og tanker med egen virksomhed siden 2009

Læs mere om Tine og hendes historie her

Brevkasse om stress, tanker, søvn og effektivitet

Jeg er uddannet og certificeret stresscoach, lifecoach, businesscoach og mastercoach i personlig effektivitet og har haft egen virksomhed siden 2009.

Her har jeg hjulpet hundredvis af mennesker via min hjemmeside, brevkasse, 1:1 forløb, foredrag og kurser.

Selv når du gør små ting, kan du opnå gode resultater. Gør du mere end det, får du endnu bedre resultater.

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre, så kig i brevkassesvarene eller på bloggen.

Finder du ikke svar på det, du søger, så er du meget velkommen til at stille dit eget spørgsmål til mig: —> Stil et spørgsmål til brevkassen

Jeg holder løbende brevkassen opdateret og gennemgår jævnligt mine tidligere svar og opdaterer dem, hvis der er kommet ny og mere relevant viden.