Onlinekurset Slip dit tankemylder - og få overskud og ro

Onlinekurset, hvor du én gang for alle lærer at slippe af med dit tankemylder. 

Er du virkelig træt af, at dine tanker fylder så meget, at du:

 

Så har jeg en god nyhed til dig:

Du kan nemt lære at stoppe og styre dit tankemylder!

I mit nye onlinekursus ”Slip dit tankemylder – og få overskud og ro” får du al den viden og de værktøjer, du skal bruge for at kunne tage kontrollen over dit tankemylder og stoppe det.

Ikke alene det tankemylder du har lige nu, men du lærer også, hvordan du undgår tankemylder i fremtiden. Så du kan bruge dit hoved og din energi på noget godt, sjovt og spændende – eller bare nyde roen.

Og du vil få skærpet dit fokus på dine egne grænser, så du kan undgå, at de bliver overskredet i samme grad – hverken af dig selv eller andre. Det giver dig ro og selvrespekt. 

”Det har været en befrielse at få værktøjer til at stoppe mit tankemylder. 

Hvor mit hoved før myldrede med tanker, kan jeg nu selv styre mine tanker.”

Berit Unn Petersen

.

Kurset "Slip dit tankemylder" er ideelt for dig, der

Alt dette får du ud af kurset:

I ”Slip dit tankemylder – og få overskud og ro” får du en køreplan, du kan følge trin for trin, når du har tanker, der forstyrrer dig.

Planen er let at følge, og når du gør det, bliver du i stand til at fange og stoppe tanker, du ikke vil have.

Desuden vil du også opleve, at meget af det, der i dag kan udvikle sig til tankemylder, slet ikke vil genere dig fremover. For du vil fange det i opløbet og slet ikke give det lov til at fylde.

Det gør, at din selvrespekt og dit selvværd vil stige. Og du vil være bedre til at sige til og fra, så det er i overensstemmelse med dine grænser. 

Din underviser er mig, Tine Tangdal

I de sidste 12 år har jeg arbejdet med at fjerne tankemylder. Tankemylder fylder stort set altid meget hos mine kunder, og det har forstyrret og stresset dem. Men med  enkle og effektive værktøjer kombineret med viden om tanker og tankemylder, har de fået lagt tankemylderet på hylden. Så det er efterhånden et solidt erfaringsgrundlag, jeg har med tankemylder. 

Derfor har jeg samlet den viden og de værktøjer i ”Slip dit tankemylder – og få overskud og ro”, så du også kan få ro i hovedet.

Få overskud og ro med kurset Slip dit tankemylder

Sådan foregår ”Slip dit tankemylder – og få overskud og ro”:

Kurset består af disse 4 moduler:

Modul 1 – Hvad foregår der? I dette modul skaber du et godt overblik over tankekaoset i dit hoved. For det er ikke ligegyldigt, hvilken tanke du først griber fat i.

Modul 2 – Hvor er dine tanker? Du får delt dine tanker op i forskellige typer og bliver klogere på, hvor og hvornår du får mest ud af at sætte ind.

Modul 3 – Gør noget ved dine tanker. Her skrider du for alvor til handling, så du kan få aflivet dit tankemylder en gang for alle.

Modul 4 – Find dine grænser. I 4. modul er fokus på, hvordan du i fremtiden helt kan undgå, at dine tanker udvikler sig til tankemylder.

Hvert modul indeholder:

Men det er ikke det hele 

Du får også øvelsesark, arbejdsark og idélister, som du skal bruge undervejs i kurset.

“Jeg oplevede, at mine tanker fyldte alt for meget – specielt når jeg skulle falde i søvn om aftenen. De forstyrrede mig og holdt mig vågen alt for lang tid, og det gjorde, at jeg ofte var træt, når jeg stod op.

Tine gav mig nogle effektive værktøjer til at lukke mine tanker ned, når det er nødvendigt. Tusind tak Tine for at hjælpe mig af med mit tankemylder, så jeg igen sover godt.”

Anita Cordes

.

Dette sker, når du har tilmeldt dig

Du får en mail fra EasyMe, som er det system, jeg bruger til mine kurser. Her skal du oprette dit eget login, hvorefter du straks kan gå i gang med det første modul.

De øvrige 3 moduler får du adgang til med et par dages mellem over en periode på 7 dage, så du kan tage et trin ad gangen.

Modulerne bygger oven på hinanden, for på den måde er det lettest og mest effektivt at få gjort op med dit tankemylder.

Når du har fået adgang til et modul, vil du fremover fortsat have adgang til det, så du kan gå ind og gense videoerne eller hente arbejdsark etc.

Det kan også være, at du ikke har lyst til at tage modulerne på 7 dage, men over lidt længere tid. Så kan du blot vente med at gennemgå næste modul, til det passer dig.

Vil du have den fulde glæde af Facebook-gruppen, er det en god idé at gå alle modulerne igennem, inden gruppen lukker ned efter 30 dage.

Vær opmærksom på, at jeg lukker for salget senest d. 5. november 2020 kl. 22.00 eller når kurset er fyldt.

Få ro på tankemylderet

Hvor meget tid, skal du sætte af?

Det vil være individuelt, hvor meget tid du har brug for. For det er meget forskelligt fra person til person og fra tanke til tanke, hvor meget der skal til for at slippe af med tankemylderet.

Hver video varer ca. 20 minutter, men du kan pause den undervejs og arbejde med dine øvelser. Så du kan sagtens tage et modul i små bidder.

Nogle øvelser vil også kræve mere tid end andre. De praktiske her-og- nu-værktøjer kan du bruge i løbet af din dag, når du synes, det passer ind. De tager kun ganske kort tid pr. gang.

I dag bruger du alt for meget tid og energi på at have tankemylder. I takt med at du gennemgår ”Slip dit tankemylder – og få overskud og ro”, vil du opleve, at du får konverteret tankemyldertid til tid, du kan bruge på noget mere behageligt.

Så med tiden vil du komme til at bruge langt mindre tid på dine uønskede tanker.

 

.