Ramt af Coronakrisen

Er du ramt af Corona-krisen?

Har du haft mange tanker eller bekymringer?

Eller har dit stressniveau været forhøjet efter at Coronakrisen satte ind?

 

Så grib denne mulighed – den er gratis for dig:

I samarbejde med Velliv Foreningen har jeg fået mulighed for at tilbyde individuel hjælp til at håndtere tanker og stress, der er forbundet med Corona-krisen, til et antal personer.

Du kan få 2 x 1½ times stresscoaching/rådgivning, hvor vi taler om din situation og det der generer dig, og du vil få relevante værktøjer til at håndtere netop de udfordringer, du står med.

Du binder dig ikke til noget efterfølgende. De 2 samtaler er finansieret af Velliv Foreningen med henblik på at styrke den mentale sundhed under Coronakrisen.

Værktøjerne, du får, vil være en blanding af konkrete værktøjer og mentaltræningsøvelser alt efter, hvad der er mest relevant for dig. Værktøjerne vil du både kunne bruge i din nuværende situation, men de vil også kunne gavne dig i fremtiden.

Hvem er hjælpen til?

Muligheden er ikke til dig, der har været syg af Covid-19, er bange for at blive det eller har nærtstående, der er syge af sygdommen.

Tilbuddet er til dig, der føler dig presset i din arbejdssituation, for eksempel fordi du

 

For at kunne få hjælpen, skal du opfylde følgende:

Sådan kan du få min hjælp

Kunne du godt tænke dig at få 2 samtaler med mig, så skriv til mig på tt@balancepartner.dk.

Kom med en kort beskrivelse af, hvorfor du har brug for samtalerne.

Husk også at skrive, hvor du arbejder samt dit telefonnummer.

Ud fra din mail vil jeg tage stilling til, om jeg vil kunne hjælpe dig. Har jeg brug for mere info fra dig, ringer eller skriver jeg til dig.

Sådan foregår samtalerne

Du får en bekræftelse fra mig på, at du kan få de 2 stresscoaching/rådgivningssamtaler. Samtidig sender jeg dig et link, hvor du kan book den 1. samtale.

Inden denne samtale skal du udfylde et spørgeskema, jeg sender til dig. Du skal returnere det udfyldte skema til mig senest dagen før samtalen.

Spørgsmålene i skemaet udgør en slags for-samtale, hvor du fortæller lidt mere om din konkrete situation. Det betyder, at vi kan bruge tiden i de 2 samtaler mere effektivt til, at du får viden og værktøjer, der kan hjælpe dig.

Selve samtalerne foregår enten på telefon, hvor du ringer mig op på det aftalte tidspunkt. Eller ved at vi mødes på mit kontor i Fredensborg.

Dine 2 samtaler skal være afholdt inden for 30 dage og senest d. 31. august 2020.

 

Andet du skal vide

Der er maximalt 3 personer fra samme virksomhed, der kan få 2 samtaler.

Bliver du forhindret i at gennemføre en samtale, skal du sende afbud senest 24 timer før, så tiden kan disponeres til anden side.

Vælger du ikke at gøre brug af en samtale, bedes du give mig besked, så en anden kan få muligheden. Der er mange der for tiden føler sig presset, så det gælder om at bruge tiden godt.

 

Vil du i betragtning til 2 samtaler, så sendt en mail med den nødvendige information her:

 • Kontakt Tine på
  51 92 10 90

  Eller klik her

 • Vil du sove godt
 • Få minikurset, der kan ændre din søvn. 

  God søvn styrker din effektivitet og  mindsker din stress.

  Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, hvor du får endnu flere råd, viden og tips til styre og undgå stress samt øge din effektivitet.