Plus stresscoaching forløb

Plus stresscoaching forløbet er for dig, der vil mere end at få styr på din stress.

Stress kan være sejlivet og ubehageligt at stifte bekendtskab med. Derfor er det vigtigt, at du både får styr på din nu og her stress, og at du sikrer dig godt mod at bliver ramt senere i dit liv. Det kan du nemlig godt, når du er opmærksom på en række andre ting ved siden af stressen.

Nogle af de ting er mere generelle og gælder for de fleste mennesker. Andre er helt individuelle. I Plus stresscoahing forløbet er der plads til at komme godt rundt om, de emner, der er relevante for dig.

Et Plus Stresscoachingforløb kan hjælpe dig

I Plus Stresscoaching forløbet får du alt det, der er med i et Classic Stresscoaching forløb:

 

I Plus forløbet kommer du herudover til at arbejde med emner som:

Præcis hvilke ting, der er mest relevant for dig er individuelt og bliver derfor bliver forløbet tilpasset til dig, din situation og dine ønsker.

 

Sådan foregår et Plus stresscoaching forløb

Allerførst lægger vi fokus på, at du får bragt dit stresshormonniveau ned. For så du kan få din krop og hjerne til at komme til at fungere mere normalt igen, og du vil føle dig bedre tilpas. Det giver dig en bedre jordforbindelse, og derved vil du have lettere ved at arbejde videre med at finde din balance.

I takt med, at du får stresshormonerne ud af din krop og hjerne, flytter vi fokus mere og mere over på, at du skal være langtidsholdbar. Du skal blive klogere på, hvordan netop du bedst beholder styringen, når du møder pres og stress (for det vil du af og til). Så kan du styre sikkert og godt igennem de situationer og faldgruber, der i dag tricker din stressreaktion.

Når du selv har styringen, kan og tør du leve dit liv, som du gerne vil. Du vil kunne gribe de muligheder, du møder, i stedet for at undvige dem, fordi du er bange for igen at blive ramt af stress.

 

Det får du:

Plus Stresscoaching forløbet består af 8 samtaler, der hver især er på mellem 5-7 kvarter, alt i alt op til ca. 14 timers personlig hjælp og sparring. I alt løber forløbet over 3½ til 4 måneder. 

Det er min erfaring, at den ekstra tid per session gør udbyttet endnu bedre og dybere. Der er ganske enkelt bedre plads til mere sparring og samtale, også om de emner, der ligger rundt om stressen. Forløbet tilpasser vi løbende efter, hvor du er, og hvad du har brug for. Dit stresscoachingforløb er altid individuelt, så du kan få det bedste udbytte.

Gennem hele forløbet får du min sparring, opbakning, vejledning, opmuntring samt ros samtidig med, at jeg vil udfordre dig, hvis du går lidt i stå, har brug for at vende tingene lidt på hovedet, hænger fast eller lign. Det kan være meget svært at gøre på egen hånd, og netop dét har jeg mange års erfaring med. Og det er vigtigt, så du kan rykke dig derhen, hvor du er i god balance, har troen på dig selv og tør gribe livet og mulighederne. Så kan du lettere få det liv, du ønsker dig.

Det tilpasses til dig

Hen over forløbet får du værktøjer, der passer til netop det stadie, du er på. Langt de fleste ting, både viden og værktøjer, du skal igennem, er ret enkle de ting. Det er derfor de er så effektive. En del af dem kender du allerede i et eller andet omfang, men i dag er du bare ikke klar over, at du kan bruge dem til at styre din stress med. Eller at værktøjerne med et lille tvist og kombineret med den rigtige viden kan udgøre en vigtig brik i dit stressberedskab og kan sikre dig en god balance.

Der er værktøjer, der er virkelig gode til at håndtere den lille hverdagsstress fx en dum bemærkning fra en kollega, kort tid til en deadline, eller at du må sige nej. Andre værktøjer har du særlig gavn af til at forhindre, at stress overhovedet får lov til at få tag i dig, at styrke din tro på dig selv eller til at vurdere, om du overhovedet behøver at reagere.

Så den værktøjskasse, du får i Plus Stresscoahing forløbet er alsidig og bred, så du altid har værktøjer, du kan benytte.

Hele forløbet inkl. min bog Tæm din stress koster 9.200 kr. 

 

På Plus forløbet arbejder vi også i dybden med problemstillinger i forhold til arbejdet og arbejdspladsen, hvorfor det ofte er det forløb, som virksomheder vælger til deres medarbejdere. Samtidig kan vi tilpasse forløbet, så det svarer til den enkelte virksomheds virkelighed og hverdag.

Er du interesseret i et virksomhedsforløb, så kontakt mig her.

Sådan foregår det

Vil du have det bedste udbytte af forløbet, skal du være indstillet på, at du skal gøre en indsats og bruge tid på det. Gør du det, så kan jeg love dig, at det er umagen værd. For du kommer til at hvile helt anderledes godt i dig selv. Og jeg er der til at støtte dig hele vejen.

Samtalerne foregår enten ved, at vi mødes hos mig, på telefon eller som en kombination. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

 

Har du spørgsmål til stresscoachingforløbet, eller er du bare i tvivl, om det er noget for dig, så ring på 5192 1090  eller skriv til mig.

Det sagde Lone og Jeanette om deres Plus stresscoaching forløb:

Jeg har fundet mit selvværd igen. Da jeg startede hos Tine, havde jeg været sygemeldt i flere måneder, og jeg havde svært ved at tro på mig selv. Det var ubehageligt.

Nu ved jeg, at jeg er god nok, og at jeg godt kan gå på arbejde, være glad og aktiv og nå de ting, jeg gerne vil. Jeg er blevet bevidst om mine grænser og er blevet god til at gøre dem tydelige både over for mig selv og andre. Det gør det hele meget lettere.

Med Tines hjælp og værktøjer har jeg fået ændret min måde at tænke og handle på, så jeg nu kan passe på mig selv samtidig med, at jeg tør leve mit liv.

Det kan være sårbart og kræve stort mod at opsøge hjælp, når du er stresset, for du ved ikke rigtig, hvad du har brug for, men Tine kan du være tryg ved og have tillid til. Hun vil støtte dig.

Lone Haure, Driftoperatør, Dansac

Jeg kan varmt anbefale Tine Tangdal. Med et forløb hos hende, fik jeg styr på min stress i løbet af kort tid.

For Tine får en til forstå for, hvorfor man er havnet i den pågældende situation, og giver viden og værktøjer til at lære tackle svære situationer. Det er nogle håndgribelige værktøjer, som er lette at indføre i hverdagen.

Tine går lige ind til benet. Ikke så megen udenoms snak. Hun er god til at udfordre i forhold til de forskellige situationer, og hjælpe en til at forstå, hvorfor man reagerer, som man gør. At hun er så god til det, er fordi, hun også læser det, du ikke siger. Hun er meget nærværende, og sætter sig hurtigt ind i, hvem man er som menneske, og hvordan hun bedst kan hjælpe. Det hele foregår meget roligt, og hun giver sig tid til at lytte og hjælpe til refleksion.

Det allerbedste ved stresscoachingforløbet har været at have et sted, hvor jeg kunne tale om alt, uden der var private relationer, som jeg skulle tage hensyn til.

I det hele taget en rigtig god og tryg oplevelse at være i Tines hænder. Umiddelbart tror jeg faktisk, jeg kunne have klaret mig uden en sygemelding, hvis Tine var kommet tidligere ind i forløbet.

Jeanette Heckscher Sjølin ,  IT-konsulent

  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her