Vil du sove godt

Du skal ikke finde dig i at være træt, fordi du ikke sover godt nok.

Få dette minikurset og vær godt på vej til at få til en bedre søvn.

Du får minikurset tilsendt på mail og kan straks gå i gang. Tager du rådene i brug allerede i dag, er du hurtigt på vej til at få den søvn, du har behov for.

Ud over mere viden om hvordan du får en god søvn, får du også endnu flere råd og værktøjer, du kan bruge:

Efter en god nattesøvn sker dette:

Du oplever ganske enkelt, at dit overskud bliver langt større.

Du bestemmer, at du vil sove godt

Gennem de sidste mange år har jeg hjulpet et utal af mennesker med at få en god søvn. De har brugt den samme viden og de værktøjer og råd, du får i minikurset. Det kan du også gøre, så du får en bedre nattesøvn.

Undervejs i minikurset får du en bredere forståelse for og indsigt i søvn, og hvorfor du kan have problemer med den. Den viden hjælper dig til at finde de områder, hvor DU især skal sætte ind for at sikre dig en god søvn.

Du har sandsynligvis ikke behov for samtlige værktøjer og råd, du får i minikurset. Brug dem, der umiddelbart virker for dig. Men prøv også nogle af de andre af. Du bliver helt sikkert overrasket over effekten af dem.

Sådan får du minikurset til den gode søvn

Du skal blot skrive dit navn og din mailadresse nedenfor. Så lander de første 9 råd til at sove godt i din indbakke kort efter (husk at tjekke din spam-mappe).

Samtidig siger du ja tak til at modtage mit nyhedsbrev, hvor du får mere god viden, tips, råd og ind imellem tilbud, der vedrører søvn, stress, effektivitet og tanker. Du kan til enhver tid framelde igen.

Link til persondata

 • Kontakt Tine på
  51 92 10 90

  Eller klik her

 • Drømmer du om at sove godt?

  Få minikurset Jeg vil sove godt med viden og værktøjer til den gode søvn. 

  .

  Du får samtidig mit nyhedsbrev med masser af viden, tips og råd om søvn, stress, effektivitet og tanker.