Vil du sove godt?

Er du træt af ikke at sove godt nok eller få søvn nok?

Så grib chancen og få dette minikursus til en bedre søvn.

I kurset får du med det samme 9 råd til at sove godt. Jeg har samlet 9 af mine bedste og mest effektive råd til god søvn. Råd som du kan tage i brug allerede i dag, så du er på vej til at få den søvn, du gerne vil have.

Over de næste uger får du en række mails, hvor du udbygger din viden om og forståelse af søvn og det at sove godt. Viden som giver dig mulighed for at opbygge nogle gode, sunde og enkle vaner omkring din søvn, så du fremover kan få den søvn, du drømmer om.

Ud over mere viden til god søvn, får du også endnu flere råd og værktøjer, du kan bruge:

  • inden du skal sove

  • når du skal falde i søvn

  • til at sikre, at du kan sove godt

Når din søvn er god, bliver du ganske enkelt mere robust og tilpas i din hverdag, fordi din hjerne kan arbejde helt anderledes effektivt. Og dit immunsystem fungerer bedre, så forkølelser og andre sygdomme har sværere ved at få ram på dig.

Lad mig få minikurset Jeg vil sove godt

Du kan selv sikre, at du kan sove godt

Gennem de sidste mange år har jeg hjulpet et utal af mennesker med at få en god søvn. De har brugt den samme viden, værktøjer og råd, du får i minikurset. Det kan du også gøre.

Undervejs i kurset vil du få en bredere forståelse for og indsigt i søvn, og hvorfor du kan have problemer med den. Den viden hjælper dig til at finde de områder, hvor du især skal sætte ind for at sikre dig en god søvn.

Heldigvis vil du næppe have behov for at bruge alle værktøjer og råd, du får i minikurset, for at få en god søvn. Grib fat i dem, der umiddelbart giver mest mening for dig. Men prøv også gerne nogle af de andre af. Du vil sandsynligvis blive overrasket over nogle af dem.

Vil du sove godt

Sådan får du minikurset til den gode søvn

Du skal blot skrive dit navn og din mailadresse nedenfor. Så er du ganske tæt på at få minikursets første 9 råd til at sove godt.

Samtidig siger du ja tak til at modtage mit nyhedsbrev, hvor du vil få masser af viden, tips, råd og ind imellem tilbud om søvn, stress, effektivitet og tanker. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor længe du vil modtage nyhedsbrevet.

Link til persondata