Workshop og kursus i effektivitet

Alt efter jeres ønsker og deltagerantal afholdes ”Få en effektiv hverdag – nu” enten som et kursus eller som en workshop. Programmet er beregnet til et heldagsarrangement på 7-7,5 time inkl. frokostpause.

Få en effektiv hverdag – nu

Har du også svært ved at få tiden til at slå til? At bevare roen og et godt overblik, når du har travlt? Eller sniger der sig mange overspringshandlinger eller tidsrøvere ind?
Så er det nu, du skal handle, for det koster mange ressourcer.

”Få en effektiv hverdag – nu” kører som en workshop eller et kursus i effektivitet, så får du masser af viden, konkrete og gennemtestede værktøjer og gode forslag til at blive mere effektiv og få mere tid og energi til de ting, der er vigtige for dig.

Ved dagens slutning går du hjem med en klar plan for, hvad du skal gøre, så du straks kan begynde at se resultaterne. Din nye viden og værktøjer kan du bruge på dit job, men du kan også have gavn af dem i dit privatliv.

Sådan foregår undervisningen

Dagen er en blanding af viden, dialog og øvelser, hvor du afprøver din nye viden. Øvelserne foregår både enkeltvis, i små grupper og i plenum.

For at du skal få så et stort udbytte som muligt, får du allerede inden undervisningsdagen en opgave, som du skal arbejde med og derefter medbringe på selve dagen. Det giver dig en helt konkret viden fra din egen hverdag at arbejde ud fra.

Fire trin, der løfter dig til nye højder

På workshoppen kommer du op ad de fire trin på effektivitetsstigen:

  • Trin 1:  Hvor er du nu?

  • Trin 2:  Hvor vil du hen?

  • Trin 3:  Planlæg

  • Trin 4:  Realiser

Få en effektiv hverdag - nu, effektivitetsstige

Til hvert trin er der knyttet en række teknikker og værktøjer, der passer netop her.

Du får “Sådan-gør-du” beskrivelser til værktøjer og teknikker, så du bagefter ved præcist, hvordan du skal implementere dem i din hverdag.

Når du har deltaget i ”Få en effektiv hverdag – nu”, ved du, hvordan du:

Din underviser

Underviser på ”Få en effektiv hverdag – nu” er mig, Tine Tangdal. Jeg har hjulpet rigtig mange til at få en mere effektiv hverdag, hvor de har plads til alt det, de ønsker at bruge deres tid på.

Jeg er ekspert i personlig effektivitet og stresshåndtering. Og jeg har blandt andet Novo, Miljø- og fødevareministeriet, Krifa, Coop og Matas på min referenceliste.

Det får du på Få en effektiv hverdag – nu:

Kursus i effektivitet

Tip: Vil du have et endnu større udbytte af kurset eller workshoppen, anbefaler jeg enten et kortere opfølgende arrangement, hvor vi samler op og holder fast i læringen. Eller at hver enkelt deltager få en 1:1-session med min sparring på netop det, vedkommende har brug for.

Er du i tvivl om noget?

Har du spørgsmål til kurset eller workshoppen, så ring til mig på 5192 1090 eller send mig en mail

  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her