Kurser og workshops

Kunne du tænke dig at gå endnu dybere og få flere brugbare værktøjer, end du kan få i et foredrag, så vil et kursus eller en workshop være en god løsning. For på mine kurser og workshops er der mere tid til dialog, fordybelse og afprøvning af værktøjer.

Er kurser og workshops ikke det samme?

Der er en glidende overgang mellem kurser eller workshop, men dette er min måde at skelne mellem dem på.

Kurser: Her er mit fokus på et emne, hvor jeg kommer med både korte og lidt længere oplæg, hvor jeg formidler viden. Der er masser af debat i plenum og enkelte øvelser/træning alene eller i små grupper. På et kursus i Balancepartners regi kan der deltage op til 50 personer alt efter, hvilket emne og hvilken deltagergruppe, det drejer sig om.

Workshops: Jeg kommer med korte oplæg for at videregive viden og skabe debat, spørgsmål og vidensdeling i plenum. Jeg inddrager også i høj grad eksempler fra deltagernes egen hverdag. Øvelser og træning både enkeltvis, i mindre grupper og plenum er en vigtig del af workshoppen, og jeg forventer en aktiv deltagelse. På en workshop er antallet af deltagere lav, typisk mellem 6 og 12 personer for at give det størst mulige udbytte.

Både ved kurser og workshops kan det være aktuelt med en øvelse allerede inden kurset eller workshoppen, da det giver noget helt konkret fra ens egen hverdag at arbejde videre med. Men dette aftales fra gang til gang.

Dette lægger jeg vægt på i mine kurser og workshops

Uanset om du vælger et kursus eller en workshop, så lægger jeg vægt på, at viden og øvelser er enkle og nede på jorden. Det gør jeg blandt andet ved at bruge eksempler fra min egen personlige historie, fra det erfaringsgrundlag jeg har bygget op gennem mange års arbejde med mine kunder, historier og eksempler fra deltagerne kombineret med faktuel og relevant viden.

Enkeltheden og historier gør det lettere både at huske og implementere det i din hverdag efterfølgende. Og så leverer jeg med et glimt i øjet og en god portion humor og selvironi.

Nedenfor finder du to inspirerende og motiverende heldagsarrangementer på 6-7 timer. Er der et ønske om et kortere arrangement, kan det godt lade sig gøre Så bliver Indholdet tilpasset længden samt de ønsker og behov, der måtte være.

Ønsker du ekstra udbytte af et kursus eller en workshop, vil det være en god idé enten med et kortere opfølgende arrangement, hvor vi samler op og holder fast i læring og viden fra første arrangement. Eller du kan få en 1:1-session, hvor du kan få støtte og sparring til netop det, du har brug for.

To inspirerende og motiverende kurser eller workshops:

Tag styringen,

styr stressen 

Få en effektiv

hverdag – nu

  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her