!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Stress konsekvenser

Stress konsekvenser 2016-11-14T19:24:54+00:00

Stress har konsekvenser – desværre. Overhører du de signaler, du får på, at du har stress, kan det gå hen og give alvorlige stress konsekvenser for dig.

Din krop giver dig signal, når du bliver stresset. Det gør den netop for at fortælle dig, at du er i en situation, der på en eller anden måde er dårlig eller farlig for dig. En situation du bør handle på for din egen skyld.

Se en oversigt over stresssignaler, du skal være opmærksom på her OBS! Har du røde stress signaler, bør du gå til lægen.

Overhører du dine stress signaler eller stresssymptomer, vil de accelerere og blive mere og mere alvorlige for hver dag, der går. Til sidst vil de kunne nå et niveau, hvor du for alvor bliver slået af banen på den ene aller anden måde. Stress konsekvenserne er blevet alvorlige for dit liv og helbred.

Stress konsekvenserne have indflydelse på dit liv både lige nu og her, men også på den lange bane.

 

Alvorlige stress konsekvenser

Handler du ikke på dine stress signaler, kan konsekvensen bland andet blive:

 • Udbrændt og andre stress konsekvenser

  Gør noget ved din stress, så du undgår de alvorlige stress konsekvenser.

  Hjerte-kar sygdomme, som åreforkalkning, blodpropper og dårligt kredsløb.

 • Depression
 • Angst
 • Svækket immunforsvar
 • Alvor forværring af allerede eksisterende sygdomme og lidelser
 • Udbrændthed
 • Død

 

Stress går ikke bare væk af sig selv, hvis du er nået op på et vist niveau. Her er du nødt til at handle for ikke at risikere de alvorlige stress konsekvenser.

Tager du din stress seriøst, kan du gøre noget ved den, så du kan mildne eller allerhelst helt undgå, at du får varige men af din stress.

 

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om forebyggelse og behandling af stress, er du velkommen til at ringe til mig på  51 92 10 90 eller skrive til mig.

jeg-vil-gerne-vide-mere