Foredrag

Er du på udkig efter inspirerende foredrag, der kan gøre en forskel i en travl hverdag, så finder du her nogle foredrag, der på hver sin måde kan give dig og alle de andre deltagere netop det.

I mine foredrag indvier jeg dig i de filosofier og metoder, som jeg gennem mine mange års arbejde med stress, effektivitet og tanker har erfaret virker allerbedst.

Jeg deler ud af min personlige historie og mine indsigter kombineret med faktuel viden og det erfaringsgrundlag, jeg har samlet gennem arbejdet med mine mange kunder.

Her finder du mine mest populære foredrag. Jeg skræddersyer desuden gerne foredragene, så de tager udgangspunkt i dit konkrete ønske og behov.

Få et foredrag om forandringer

Kom godt gennem forandringer

Der er næppe nogen, der helt kan undgå forandringer i sit liv.  Tænk bare på, hvor meget alene Coronapandemien har medført af forandringer både på arbejdspladsen og i privatlivet.  

Det er et faktum, at det kan være meget krævende og nogen gange ligefrem udmarvende med forandringer.

Men ved du, hvordan du kan komme godt igennem de forandringer, hvordan du kommer godt igennem, så vil det ikke være nær så ressourcekrævende både for dig selv, dine kolleger, medarbejder og andre omkring dig. 

Alt det bliver du meget klogere på i dette foredrag om forandringer. 

Foredrag om stress

Tæm stressen, før den tager styringen

Hvordan du kan tage styringen og holde balancen, selvom du har travlt, er presset og måske oven i købet er på vej til at blive stresset?

Travlhed, stress og pres er i en eller anden grad en del af hverdagen. Det kan føre til manglende effektivitet, fejl, mistrivsel, manglende arbejdsglæde og sygdom. Det betyder store omkostninger både for dig som person men også for din arbejdsplads.

Men det behøver ikke være sådan. Stress kan forebygges. Stress kan tæmmes.

I dette foredrag får du en kombination af viden om stress og en række konkrete værktøjer, som giver dig mulighed for at tæmme eller helt undgå stress i din hverdag.

Foredrag om effektivitet

Bliv mere effektiv – uden at løbe hurtigere

Har du lidt for travlt og svært ved at nå det, du gerne vil? Så fortvivl ikke, for du kan sagtens blive mere effektiv, end du allerede er. Også uden at du behøver at løbe endnu stærkere.

I dette foredrag stiller jeg skarpt på nogle af de blinde vinkler, vi alle har, men som ofte gør det sværere for dig at få gjort det, du gerne vil. For der er nogle faldgruber, som du skal være opmærksom på, så du kan lære at styre uden om dem.

Du får selvfølgelig også nogle helt konkrete tips og redskaber til, hvordan du kan omsætte din nye viden til praksis straks efter foredraget.

Hvad tænker du dog på?

Foredrag om, hvordan dine tanker laver numre med dig. Dit hoved er fuld af tanker, og tanker kan skabe fantastiske resultater. Men det er ikke alle tanker, der giver dig gode resultater. Eller gavner dig.

Nogen tanker virker i stedet som stopklodser, begrænsninger eller direkte forstyrrende.

Men sådan behøver det ikke være. Du kan lære at indfange og vende de tanker, der ikke er gode og konstruktive for dig, så de i stedet bliver medspillere og samarbejdspartnere for dig.

Er hverdagen travl og lidt hamsterhjulsagtig, og du synes, det er svært at ændre på? Så få inspirationen til at ændre det i dette foredrag. For du kan ændre det – hvis du vil. Du har nemlig selv ansvaret for dine tanker og den måde, de påvirker dig.

Foredrag med Tine Tangdal

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om, hvordan du booker et foredrag, så ring eller skriv endelig til mig. 

Mit telefon nummer er 5192 1090. Vil du skrive til mig, så kan du bruge nedenstående knap.

  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her