Foredrag om tanker

Hvad tænker du dog på

Hvad er en tanke egentlig?

Hvorfor tænker du, som du gør?

Og hvad gør det ved dig?

Det er nogle af de ting, jeg kommer ind på i mit foredrag om tanker.

Dine tanker laver nemlig numre med dig. Og selv om dit hoved er fuld af tanker, og tanker kan skabe fantastiske resultater, så er det er ikke alle tanker, der giver dig gode resultater. Eller gør dig godt.

Undervejs i mit arbejde med både stressramte og andre er det gået op for mig, hvor meget ballade tanker laver. For tanker kan virke både som stopklodser, begrænsninger eller direkte forstyrrende.

Men sådan behøver det ikke være. Og du kan ændre på dem, så dine tanker i stedet bliver medspillere og samarbejdspartnere.

Det betaler sig både nu og her og på den lange bane.

bliv klogere i et foredrag om tanker

Emner i dette foredrag om tanker

I løbet af foredraget vil du høre om:

Dine tanker er dine egne, men det er ikke det samme som, at de gør dig godt, hvis du ikke er opmærksom. I løbet af foredraget vil du få forståelsen af, hvor vigtigt det er for dig, at du tager ejerskab på dine tanker, så du ikke så let bliver fanget i hamsterhjulet, bliver utilfreds og ikke når det ting, du gerne vil.

For med din nye viden og de tips og værktøjer du får, kan du ændre på de tanker, du ikke ønsker at have, og som spænder ben for dig.

Ændrer du på din måde at tænke på, vil du meget lettere kunne føle dig glad og tilfreds, samtidig med, du får langt mere overskud. Det vil først og fremmest have betydning for dig selv, men vil også smitte af på dem omkring dig i form af bedre omgangstone, samarbejdsvilje og accept.

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om mit foredrag om tanker, så kontakt mig for en uforpligtende samtale enten på telefon 5192 1090 eller ved at sende mig en mail.

Tine formår at nå os alle

Med sit engagement og sin ”helt nede på jorden” stil, formår Tine at nå os alle, ramme os alle, så vi lige stopper op og få trukket vejret helt ned i maven, så tankerne kommer hen på, hvad det egentlig var, Tine stod og delte med os.

Pia Agerskov, Key Account Manager, Søhuset Konferencecenter, Scion DTU

Tine fanger atmosfæren i rummet

Tine formår at fange atmosfæren i rummet og tilpasser sit foredrag efter, hvor tilhørerne er, og gribe fat i deres problemstillinger. Under foredraget kommer Tine med tips og tricks og gode historier til at underbygge og tydeliggøre teori og pointer. Det gør det let at relatere det til ens eget liv.

Pia Kortbæk, direktionssekretær

 • Kontakt Tine på
  51 92 10 90

  Eller klik her

 • Drømmer du om at sove godt?

  Få minikurset Jeg vil sove godt med viden og værktøjer til den gode søvn. 

  .

  Du får samtidig mit nyhedsbrev med masser af viden, tips og råd om søvn, stress, effektivitet og tanker.