!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Foredrag om stress

Foredrag om stress 2016-11-14T18:18:24+00:00

Tæm din stress foredrag – 1½-2 timer

Har I travlt, har oplevet stress blandt jeres medarbejderne, eller ønsker I at være på forkant og undgå stress og i stedet styrke trivslen, er dette foredrag om stress en god løsning.

Foredrag om stress

Et foredrag om stress giver viden og værktøjer til en bedre hverdag.

I dette foredrag om stress får I både viden om stress og en række konkrete værktøjer, som I kan bruge til at tæmme eller helt undgå stress i hverdagen.

Der er mange, der er stressede i en eller anden grad i dagligdagen. Det er en skam, for det går ud over deres trivsel, arbejdsglæde og produktivitet.

Med viden om, hvad I skal være opmærksomme på, og ved at have nogle enkle værktøjer, kan situationen vendes, så der i stedet skabes trivsel.

 

Emner i dette foredrag om stress:

  • hvad er stress egentlig – forstå stress
  • hvor kan årsagerne gemme sig
  • hvad skal du være opmærksom på både før og under stress
  • hvordan kommer du af med stress igen
  • hvordan undgår du stress fremover

 

Har I nogle specielle områder, I ønsker, at der skal lægges ekstra vægt i jeres foredrag om stress, kan det naturligvis tilpasses til jeres ønsker. F.eks. kan der være områder, der vil være ekstra relevante, hvis målgruppen er ledere, som også har behov for at kunne opdage og afhjælpe stress hos medarbejdere.

 

Vil I lidt dybere og have flere værktøjer, kan det være en ide med en workshop i stedet. Se mere om stresskurser og workshops her.

 

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om mit foredrag om stress, så kontakt mig for en uforpligtende samtale enten på telefon 5192 1090 eller ved at skrive.

 

Lad mig høre mere om stressforedrag

 

 

Sagt om Tine Tangdals foredrag om stress:

Autentisk, levende, relevant og jordnært

Autentisk, levende, relevant og jordnært, vil jeg kalde Tines foredrag om stress. Hun formår at fange atmosfæren i rummet og tilpasser sit foredrag efter, hvor tilhørerne er, og gribe fat i deres problemstillinger. Under foredraget kommer Tine med tips og tricks og gode historier til at underbygge og tydeliggøre teori og pointer. Det gør det let at relatere det til ens eget liv, også fordi man ved, at det kommer fra hjertet – Tine har været hele turen igennem selv.
Selv et tabubelagt emne som stress blev gjort naturligt, acceptabelt og håndgribeligt. Jeg er sikker på, at tilhørerne gik hjem med en følelse af, at de fremover vil kunne takle pres og stress konstruktivt og se værdien af at stoppe stress og negative tanker lige der, hvor det/de opstår, så energi, livs- og arbejdsglæde kan forblive i top.
Pia Kortbæk, Direktionssekretær, DELTA Dansk Elektronik, Lys & Akustik

Helt sikkert et foredrag, vi varmt kan anbefale

Vi havde besøg af Tine, som underholdt os i halvanden times tid. Vi har en stor gruppe folk, som allerede i deres uddannelse er blevet undervist i stress og de menneskelige aspekter. Alligevel formåede Tine, at levere et super godt foredrag, der var vedkommende, nærværende og som gav stof til eftertanke. 
Det er helt sikkert et foredrag, vi varmt kan anbefale andre at høre.
Dan D. Andersen. Deputy Manager Operations, NAVIAIR

Det har fået mig til at indse, hvilke ting jeg skal være opmærksom på

Det har fået mig til at indse, hvilke ting jeg skal være opmærksom på, og hvordan jeg kan afhjælpe det.
Michala Erwolter

 

Lad mig høre mere om stressforedrag