Tag styringen – tæm din stress foredrag

Har I for travlt, har oplevet stress blandt jeres medarbejder, eller ønsker I at være på forkant og undgå stress og i stedet styrke trivslen, er dette foredrag om stress den helt rigtige løsning for jer.

På mit foredrag giver jeg jer både viden og en række konkrete værktøjer, som I kan bruge til at tæmme eller helt undgå stress i hverdagen.

Desværre er rigtigt mange mennesker mere eller mindre stressede i dagligdagen. Det er en skam, for det går ud over deres trivsel, arbejdsglæde og produktivitet.

Og det behøver ikke være sådan.

Med viden om, hvad I skal være opmærksomme på, og ved at have nogle enkle værktøjer, der virker, så kan I lære at styre uden om de fælder, som gør jer stressede.

Foredrag om stress

Emner i mit foredrag om stress:

  • Forståelse af hvad stress er, og hvad det betyder

  • Hvor årsagerne til stress gemmer sig

  • Hvad I skal være opmærksomme på både før og under stress

  • Hvordan tager I styringen over stress

  • Hvordan undgår I stress fremover

Har I nogle specielle områder, I ønsker, jeg skal lægge ekstra vægt på i mit foredrag om stress, tilpasser jeg det naturligvis til jeres ønsker. F.eks. kan der være områder, der vil være ekstra relevante, hvis målgruppen er ledere, som også har behov for at kunne opdage og afhjælpe stress hos medarbejdere.

Ønsker I at gå endnu dybere og få flere brugbare værktøjer, kan et kursus eller en workshop for jer være en bedre idé i stedet for et foredrag.

Har I spørgsmål, eller vil I høre mere om mit foredrag om stress, så kontakt mig for en uforpligtende samtale enten på telefon 5192 1090 eller på mail.

Få mere info om et stressforedrag

Der kan forebygges mange sygemeldinger, konflikter og mistrivsel

”Fantastisk foredrag om forebyggelse af stress – Tak til Tine. Det kan helt klart anbefales. Jordnært og lige til at gå til. Tine har en meget enkel metode, der giver effekt med det samme. Jeg vil indrømme, at jeg var lidt betænkelig ved at invitere til stressforedrag, men må give Tine ret i, at der kan forebygges mange sygemeldinger, konflikter og mistrivsel – med hendes gode værktøjer.”

Pia Torreck, lederudviklingskonsulent, Uption

Helt sikkert et foredrag, vi varmt kan anbefale

”Vi har en stor gruppe folk, som allerede i deres uddannelse er blevet undervist i stress og de menneskelige aspekter. Alligevel formåede Tine at levere et super godt foredrag, der var vedkommende, nærværende og som gav stof til eftertanke. Det er helt sikkert et foredrag, vi varmt kan anbefale andre at høre.”

Dan D. Andersen. Deputy Manager Operations, NAVIAIR

Det har fået mig til at indse, hvilke ting jeg skal være opmærksom på

”Det har fået mig til at indse, hvilke ting jeg skal være opmærksom på, og hvordan jeg kan afhjælpe det.”

Michala Erwolter
Få mere info om et stressforedrag