Foredrag om stress

Tæm stressen, før den tager styringen

Har I travlt, har oplevet stress blandt jeres medarbejder, eller vil I at være på forkant og undgå stress og derved styrke trivslen og arbejdsglæden, er dette foredrag om stress den helt rigtige løsning for jer.

I mit foredrag får I både viden og en række enkle og konkrete værktøjer, som I kan bruge til at forebygge og tæmme i hverdagen.

Rigtigt mange mennesker har desværre stress inde på livet i dagligdagen. Det er en skam, for det går ud over deres trivsel, arbejdsglæde og produktivitet.

Det er ærgerligt, for det behøver ikke være sådan.

Med viden om, hvad I skal være opmærksomme på, og ved at have nogle enkle værktøjer, der virker, så kan I lære at styre uden om de fælder, som kan gøre jer stressede.

Foredrag om stress

Emner i mit foredrag om stress:

Har I særlige ønsker?

Har I nogle specielle områder, I ønsker, jeg skal lægge ekstra vægt på i mit foredrag om stress, tilpasser jeg det naturligvis til jeres ønsker. F.eks. kan der være områder, der vil være ekstra relevante, hvis deltagergruppen er ledere, som også har behov for at kunne opdage og afhjælpe stress hos medarbejdere.

 

Ønsker I at gå endnu dybere og få flere brugbare værktøjer, kan  et kursus eller en workshop for jer være en bedre idé i stedet for et foredrag.

Har I spørgsmål, eller vil I høre mere om mit foredrag om stress, så kontakt mig for en uforpligtende samtale enten på telefon 5192 1090 eller på mail.
  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her