Foredrag om stress

Tag styringen – tæm din stress foredrag

Har I for travlt, har oplevet stress blandt jeres medarbejder, eller ønsker I at være på forkant og undgå stress og i stedet styrke trivslen, er dette foredrag om stress den helt rigtige løsning for jer.

På mit foredrag giver jeg jer både viden og en række konkrete værktøjer, som I kan bruge til at tæmme eller helt undgå stress i hverdagen.

Desværre er rigtigt mange mennesker mere eller mindre stressede i dagligdagen. Det er en skam, for det går ud over deres trivsel, arbejdsglæde og produktivitet.

Og det behøver ikke være sådan.

Med viden om, hvad I skal være opmærksomme på, og ved at have nogle enkle værktøjer, der virker, så kan I lære at styre uden om de fælder, som gør jer stressede.

Foredrag om stress

Emner i mit foredrag om stress:

Har I nogle specielle områder, I ønsker, jeg skal lægge ekstra vægt på i mit foredrag om stress, tilpasser jeg det naturligvis til jeres ønsker. F.eks. kan der være områder, der vil være ekstra relevante, hvis målgruppen er ledere, som også har behov for at kunne opdage og afhjælpe stress hos medarbejdere.

Ønsker I at gå endnu dybere og få flere brugbare værktøjer, kan  et kursus eller en workshop for jer være en bedre idé i stedet for et foredrag.

Har I spørgsmål, eller vil I høre mere om mit foredrag om stress, så kontakt mig for en uforpligtende samtale enten på telefon 5192 1090 eller på mail.
 • Kontakt Tine på
  51 92 10 90

  Eller klik her

 • Drømmer du om at sove godt?

  Få minikurset Jeg vil sove godt med viden og værktøjer til den gode søvn. 

  .

  Du får samtidig mit nyhedsbrev med masser af viden, tips og råd om søvn, stress, effektivitet og tanker.