Foredrag om forandringer

Kom godt gennem forandringer

Har I været eller skal I igennem forandringer, så kan det være både svært og krævende for den enkelte, teamet, afdelingen, ja, hele virksomheden. Det kræver nemlig ekstra ressourcer, villighed, indsats, forandringsparathed og opmærksomhed. Derfor er det vigtig at vide, hvordan I gør det bedst.

I dette foredrag om forandringer kommer I til at forstå de mekanismer, der går i gang inde i den enkelte, når han eller hun står over for en forandring. Det gælder uanset om det er forandringer i organisationen, Corona eller noget ens eget liv og arbejdssituation.

Når I forstår dem, kan I meget lettere komme godt igennem forandringerne. I foredraget kommer vi rundt om emner, som

Få et foredrag om forandringer

Min erfaring er, at de fleste bliver overrasket over, hvor

I et foredrag om forandringer får I...

Ud over af I får ny viden og forståelse både af jer selv og hinanden, så får I tips og værktøjer til, hvordan I selv og sammen kan fange, arbejde med og ændre på de ting, I hver især synes kan være relevant.

I vil blive inddraget i foredraget, så vi kan tage fat i nogle for jeres relevante ting.

Jeg holder det helt jordnært og lavpraktisk, så I kan se, hvordan I helt konkret kan handle og reagere i den aktuelle situation. Det gør det som regel lettere efterfølgende at omsætte det til ændringer i hverdagen – det er jo der, det skal virke.

Kun for jer

Har I særlige områder, I ønsker, jeg skal lægge ekstra vægt på i mit foredrag om stress, kan jeg tilpasse foredraget.  

Desuden kan foredraget udvides til et kursus eller en workshop, så I kan komme til at arbejde endnu dybere med jeres udfordringer og få endnu flere enkle og effektive værktøjer. 

Har I spørgsmål, eller vil I høre mere om mit foredrag om forandringer, så kontakt mig for en uforpligtende samtale enten på telefon 5192 1090 eller på mail.

Tak for en udbytterig seance med brugbare pointer om, hvordan man kan holde øje med fornuften i ens reaktioner på forandringer. 

Vi har fået nogle fælles ord, som teamet straks er begyndt at bruge for at sikre alle en sjovere hverdag, hvor man kan sige fra, når man er presset.

Claus Nymark, Direktør, Cobi Rehab

  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her