Foredrag om effektivitet

Bliv mere effektiv – uden at løbe hurtigere

Vil du have inspiration og værktøjer til at få en mere effektiv hverdag? Med mindre tidsspilde? Og med endnu bedre overblik? Uden at du behøver at løbe hurtigere?

Så er et foredrag om effektivitet en rigtig god måde at få inspiration til at se tingene i et nyt perspektiv og få nye værktøjer, du kan arbejde med. Ofte er blot en lille ændring i vinklen på en opgave nok til at give dig meget bedre resultater.

I dette foredrag om effektivitet får du viden, praktiske eksempler og gennemtestede værktøjer til skabe forandringer i din hverdag. Dette uanset om det handler om at højne din egen personlige effektivitet, eller målet er at skabe ændringer for en større gruppe.

Hvad handler et foredrag om effektivitet om? 

Der er en række muligheder, du kan vælge imellem alt efter stress skal forebygges eller håndteres: 

Foredrag om effektivitet

Nogle gange ligger de gode, effektive og nemme løsninger lige for næsen af en, men de kan være svære at få øje på. Det sker, fordi vores tanker og handlinger er styret af mønstre og vaner, som det kan være svært at se selv.

Og når hverdagen er travl, kan det være svært at tage sig tid til at ændre på tingene.

Her kan et foredrag om effektivitet give dig de tips, tricks og værktøjer, der giver dig og dine kolleger et skub fremad, så I skifter til et mere effektivt gear.

Et skræddersyet foredrag

Da foredraget er til dig og dine kollegeer, tilpasser jeg det til jeres særlige ønsker. Det gælder både indhold og længden på foredraget.

Det er jer, der skal blive mere effektive, derfor vil I blive involveret og få konkrete øvelser og værktøjer, I kan gå hjem og bruge i jeres hverdag.

Sådan kommer du videre

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 5192 1090 eller sende en mail så vi kan finde ud af, hvad foredraget konkret skal indeholde.

Det er jer, der skal blive mere effektive, derfor vil I blive involveret og få konkrete øvelser og værktøjer, I kan gå hjem og bruge i jeres hverdag.

Tip: Hvis du og dine kolleger er interesserede i at komme mere i dybden og få en endnu større værktøjskasse, så er et kursus i effektivitet løsningen. På et kursus er der mere tid til fordybelse, dialog og til at arbejde med værktøjerne.

 • Kontakt Tine på
  51 92 10 90

  Eller klik her

 • Vil du sove godt
 • Få minikurset, der kan ændre din søvn. 

  God søvn styrker din effektivitet og  mindsker din stress.

  Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, hvor du får endnu flere råd, viden og tips til styre og undgå stress samt øge din effektivitet.