!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Foredrag om effektivitet

Foredrag om effektivitet2018-09-23T12:42:31+02:00

Bliv mere effektiv – uden at løbe hurtigere

Vil du have inspiration og værktøjer til at få en mere effektiv hverdag? Med mindre tidsspilde? Og med endnu bedre overblik? Uden at du behøver at løbe hurtigere?

Så er et foredrag om effektivitet en rigtig god måde at få inspiration til at se tingene i et nyt perspektiv og få nye værktøjer, du kan arbejde med. Ofte er blot en lille ændring i vinklen på en opgave nok til at give dig meget bedre resultater.

I dette foredrag om effektivitet får du viden, praktiske eksempler og gennemtestede værktøjer til skabe forandringer i din hverdag. Dette uanset om det handler om at højne din egen personlige effektivitet, eller målet er at skabe ændringer for en større gruppe.

Hvad handler et foredrag om effektivitet om?

Det at være effektiv kan være mange forskellige ting. Derfor vil mit foredrag om effektivitet altid tage udgangspunkt i et tema, der er relevant for dig og dine kolleger.

Kniber det med at få din tid til at slå til, kan temaet f.eks. være:

  • Fang og drop dine overspringshandlinger

  • Få styr på afbrydelser og tidsrøvere

  • Prioriter effektivt i en travl hverdag

  • Få en to-do-liste, der dur

Foredrag om effektivitet

Nogle gange ligger de gode, effektive og nemme løsninger lige for næsen af en, men de kan være svære at få øje på. Det sker, fordi vores tanker og handlinger er styret af mønstre og vaner, som det kan være svært at se selv.

Og når hverdagen er travl, kan det være svært at tage sig tid til at ændre på tingene.

Her kan et foredrag om effektivitet give dig de tips, tricks og værktøjer, der giver dig og dine kolleger et skub fremad, så I skifter til et mere effektivt gear.

Et skræddersyet foredrag

Da foredraget er til dig og dine kollegeer, tilpasser jeg det til jeres særlige ønsker. Det gælder både indhold og længden på foredraget.

Det er jer, der skal blive mere effektive, derfor vil I blive involveret og få konkrete øvelser og værktøjer, I kan gå hjem og bruge i jeres hverdag.

Sådan kommer du videre

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 5192 1090 eller sende en mail , så vi kan finde ud af, hvad foredraget konkret skal indeholde.

Ja, vi vil gerne blive mere effektive

Tip: Hvis du og dine kolleger er interesserede i at komme mere i dybden og få en endnu større værktøjskasse, så er et kursus i effektivitet løsningen. På et kursus er der mere tid til fordybelse, dialog og til at arbejde med værktøjerne.

”Tine Tangdal formår virkelig at fange sit publikum og komme langt ud over rampen og fastholde deltagernes opmærksomhed.

Udover en masse eksempler, som man kan relatere sig til, kom Tine med konkrete værktøjer til, hvordan man kommer i gang med at organisere sig og blive mere effektiv. Alt i alt et rigtig vellykket arrangement vi havde med Tine.”

Hannah Hesse Hoffmann, Communications Consultant, ScionDTU A/S

Alternatives naturelles aux traitements

Pas mal de patients cherchent a commencer avec de la medecine douce quand ils commencent a deceler des troubles de l’erection ou des plantes naturelles pour donner un coup de fouet a leur vie sexuelle. https://www.acheter-levitra.net/alternatives-naturelles.html C’est moins agressif, et bien moins gênant et difficile psychologiquement que d’aller consulter un medecin pour se faire prescrire un traitement contre les troubles de l’erection.