!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Foredrag om effektivitet

Foredrag om effektivitet 2016-11-14T19:48:14+00:00

Vil I have inspiration og værktøjer til en mere effektiv hverdag?

Har I for meget tidsspilde?

Eller kniber det med at have et godt overblik og få handlet?

 

Så kan et foredrag om effektivitet være en rigtig god måde at få ny inspiration, se ting i nye vinkler og lære nye værktøjer.

Et foredrag passer godt til både mindre og større grupper. Gerne med 150-200 deltagere. Det er velegnet f.eks. som led i en temadag, som et gå-hjem-arrangement, til en enkelt afdeling eller for hele virksomheden eller måske som et kundearrangement.

I et foredrag om effektivitet på 1½-2 timers foredrag kan I nå at få meget viden, praktiske eksempler og værktøjer til skabe forandringer i jeres egen hverdag – uanset om det handler om at højne den enkeltes personlige effektivitet eller handler om at skabe ændringer for en større gruppe.

 

Hvad handler et foredrag om effektivitet om?

Da det at være effektiv i sin hverdag kan være mange forskellige ting, vil et foredrag om effektivitet handle om et tema.

Foredrag om effektivitet

Løber tiden fra dig?

Det kan f.eks. være

  • Fang og drop dine overspringshandlinger
  • Få styr på afbrydelser og tidsrøvere
  • Prioriter effektivt i en travl hverdag
  • Få en to-do-liste, der dur

 

Nogen gange ligger de gode, effektiv og nemme løsninger lige for næsen af en, men de kan være svære at få øje på, for vores tanker og handlinger er styret af vores vaner.

Og når hverdagen er travl, kan det være svært at tage sig tid til at ændre på tingene.

Her kan et foredrag om effektivitet give jer de små og store tips, tricks og værktøjer, der giver jer skubbet fremad, så I skifter til et mere effektivt gear.

Det er jer, det handler om

Da foredraget er til JER, vil det blive tilpasset til jeres særlige ønsker. Det gælder både indhold og længde.

Det er jer, der skal blive mere effektive, derfor vil I blive involveret og få konkrete øvelser og værktøjer, I kan gå hjem og bruge i jeres hverdag.

 

Sådan kommer du videre

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 5192 1090 eller sende en mail , så vi kan finde ud af, hvad jeres foredrag skal indeholde.

Vi skal blive mere effektive

 

 

 

Tip: Hvis I vil komme mere i dybden og have en endnu større værktøjskasse, så tjek Bliv effektiv kurserne. På et kursus er der mere tid til fordybelse, dialog og at arbejde med værktøjerne.