Foredrag og kurser

Foredrag og kurser er en rigtig god måde at få ny viden, nye indgangsvinkler og nye værktøjer på. Din tid er sat af til netop dét, så du kan koncentrere dig om at suge til dig. Det kan det let knibe med at få tid og ro til i en travl hverdag.

Alle mine foredrag og kurser tager udgangspunkt i stress og personlig effektivitet. To begreber, der både kan flette sig sammen og være med til at sabotere hinanden. Og som er overordentligt vigtige for:

Mærkelig nok er det ikke noget, hverken skolerne eller vores generelle uddannelsessystem har særligt stor fokus på. Men alligevel er det noget, som du forventes at mestre, når du er på en arbejdsplads.

Derfor er det altafgørende både for dig og den virksomhed, du arbejder i, at du er klar over,

hvordan du kan undgå stress og komme godt gennem pressede situationer

og

hvordan du kan blive endnu mere effektiv i din hverdag.

Alt dette får du i mine foredrag og kurser

Jeg lægger stor vægt på, at du får helt konkret viden og nogle enkle værktøjer, du kan gå direkte hjem og bruge efter mine foredrag og kurser.

Ligesom du får en række historier og eksempler fra det virkelige liv til at illustrere både viden og værktøjer. Det hele leverer jeg med et glimt i øjet tilsat lidt humor og selvironi.

success-2081168

Foredrag og kurser er ideelle til temadage, gå hjem-møder, personale events, afdelingsmøder, for hele virksomheden eller for medarbejdere i specielle funktioner.

Hvis du er leder, er det ekstra relevant for dig at være god til at håndtere stress og styrke effektiviteten både hos dig selv og hos dine medarbejdere.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvordan du kan få det foredrag eller kursus, der passer til netop dit behov, så kontakt mig på 5192 1090 eller send mig en mail.
  • Kontakt Tine på
    51 92 10 90

    Eller klik her