!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Den perfekte workshop for dig, der vil have en effektiv hverdag – nu

Den perfekte workshop for dig, der vil have en effektiv hverdag – nu2019-05-28T11:43:39+02:00

Har du heller ikke tid nok til at nå det hele?

Vil du have overblik og ro i maven – også når du har travlt?

Ønsker du at slippe dine overspringshandlinger og styre uden om de ting, der stresser dig?

På workshoppen får du masser af viden, konkrete og gennemtestede værktøjer, gode forslag og sparring, så du kan få mere tid og energi til de ting, der er vigtige for dig.

Ved dagens slutning går du hjem med en klar beskrivelse af, hvad du skal gøre, så du straks kan begynde at se resultaterne. Din nye viden og værktøjerne kan du både bruge på jobbet og i dit privatliv.

Alt det og meget mere får du på min workshop Få en effektiv hverdag – nu.

Drømmer du om en effektiv hverdag?

”Kurset har været præcis på det praktiske niveau, jeg havde brug for, så jeg kan komme videre mod større effektivitet. Det er en personlig workshop med direkte brugbare værktøjer og ideer.”

Ulla Lebahn, ergoterapeut, Lebahn.dk

OBS! Der  er kun 8 pladser på holdet. Det giver ro til, at du kan arbejde med dine ting . Og så du får mulighed for at få min personlige sparring.

Hvem er workshoppen for?

Den er for dig, der har svært ved at få tiden til at slå til og som ofte oplever, at du ikke når alle dine opgaver i løbet af din dag.

Workshoppen er både relevant for dig, der er ansat og for dig, der er selvstændig. For du har brug for at kunne styre din tid og energi og blive endnu mere effektiv. For så du kommer i mål med dine opgaver og ideer samtidig med, at du har det godt og ikke behøver at blive stresset. 

Fire trin, der løfter dig til nye højder

På workshoppen kommer du op ad de fire trin på effektivitetsstigen.

 • Trin 1:  Hvor er du nu?

 • Trin 2:  Hvor vil du hen?

 • Trin 3:  Planlæg

 • Trin 4:  Realiser

Hvert trin har stor betydning for, hvor effektiv du kan blive. Og til hvert trin er der knyttet en række teknikker og værktøjer, der passer netop her.

Du får Sådan-gør-du beskrivelser til værktøjer og teknikker, så du efterfølgende ved præcist, hvordan du skal implementere dem i din hverdag – så de virker!

Få en effektiv hverdag - nu

Når du har deltaget i Få en effektiv hverdag – nu, ved du, hvordan du:

 • når meget mere i løbet af din dag

 • beholder overblikket over dine opgaver og gøremål

 • bliver mere målrettet og fokuseret

 • bruger færre ressourcer og tid på tidsrøvere

 • gennemskuer, hvad der er vigtigt og ikke-vigtigt

 • reducerer dine overspringshandlinger

 • lægger realistiske dags- og ugeplaner

 • får mere ro, tid og overskud

 • får en højere selvdisciplin og koncentrationsevne

 • bliver bedre til at sige fra

 • tør vælge ting til, du gerne vil

 • styrer uden om mange af de ting, der har tendens til at stresse dig

I videoen herunder fortæller Kira Paulli om nogle af de ting, hun har opnået ved at deltage på min workshop. En af tingene er, at hun nu har en ½ time til sig selv hver aften. Det er helt nyt for hende.

Faktisk har jeg kendt Kira i nogle år, og jeg var meget overrasket, da hun meldte sig til min workshop. For jeg oplevede hende som et meget struktureret menneske, der havde godt styr på sin tid og planlægning og ikke spildte meget tid på overspringshandlinger og den slags. Men hun er nu bedre til at sætte mål og nå dem, ligesom hendes planlægning og eksekvering på hendes planer er blevet meget bedre. 

Jeg må sige, at hun har skabt store forandringer for sig selv ved hjælp af de værktøjer, jeg lærte hende på workshoppen. Men lyt selv til hendes beretning. Videoen varer kun ca. 3 minutter.

Sådan foregår undervisningen

Hele dagen er en blanding af viden, dialog og øvelser, hvor du hele tiden afprøver din nye viden. Øvelserne foregår både enkeltvis, i små grupper og i plenum.

For at du skal få så et stort udbytte som muligt ud af dagen, får du allerede inden workshoppen tilsendt en opgave, som du skal arbejde med og derefter medbringe på selve dagen. Det gør, at du har helt konkret viden fra din egen hverdag at arbejde ud fra.

Din underviser på Få en effektiv hverdag – nu

Din underviser er mig, Tine Tangdal. Jeg har hjulpet rigtig mange til at få en mere effektiv hverdag, hvor de har plads til alt det, de ønsker at bruge deres tid på.

Jeg er en af Danmarks førende eksperter i personlig effektivitet og stresshåndtering. Og jeg har blandt andet Novo, Miljø- og fødevareministeriet, Krifa, Coop og Matas på min referenceliste.

Jeg fik et godt udgangspunkt for en bedre arbejdsdisciplin. Jeg fik bl.a. gode værktøjer at planlægge mine opgaver med. Ligesom jeg fik en større indsigt og accept af mig selv og min kunnen og viden.

Kirsten Holst Teglgaard, program manager, Copenhagen Business School,

Hvornår og hvor:

Næste åbne workshop bliver i slutningen af september 2019.

I København – den endelige adresse vil du få tilsendt i god tid inden workshoppen.

Hvad vil en effektiv hverdag betyde for dig

Alt dette får du på workshoppen

 • En hel dags spændende undervisning med masser af brugbar viden, konkrete værktøjer og personlig sparring.

 • Din egen mappe med alt undervisningsmaterialet (på mine forrige workshops gav deltagerne 5,8 ud af 6 mulige stjerner for kursusmaterialet).

 • Bonusmateriale i form af stresshåndteringsværktøjer og effektivitetsværktøjer ud over pensum

 • Sådan-gør-du-lister

 • Kursusbevis

 • God forplejning i behagelige lokaler

Vil du have besked om fremtidige workshops, foredrag og kurser?

Så tilmeld dig her, så giver jeg dig besked.
Er du i tvivl om noget?

Har du spørgsmål til workshoppen, så ring til mig på 51 92 10 90 eller send mig en mail på tt@balancepartner.dk. Du kan også skrive til mig her.