!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Brevkassen

Brevkassen2019-09-12T20:41:53+02:00

Her i brevkassen finder du spørgsmål og svar om stress, søvn, effektivitet, tid, tanker, selvværd , at føle sig overvældet og andre relaterede emner.

Brevkassen er åbnet midt i september 2019, så lige nu har jeg travlt med at skrive svar på de første spørgsmål.

Jeg lægger løbende nye spørgsmål og svar i brevkassen. Finder du ikke svar på det, du søger, så skal du være meget velkommen til at stille dit eget spørgsmål. Du kan stille dit spørgsmål til brevkassen her. 

Brevkassen med Tine Tangdal

Jeg tror, min kollega har stress. Hvad gør jeg?

Hej Tine, Jeg har på fornemmelsen, at min kollega har stress? Jeg er i tvivl om, hvad jeg skal gøre? Det er lidt svært at tale om det. Men det er vel heller ikke godt bare at tie det ihjel eller undgå at tale om det? Med venlig hilsen [...]

Alternatives naturelles aux traitements

Pas mal de patients cherchent a commencer avec de la medecine douce quand ils commencent a deceler des troubles de l’erection ou des plantes naturelles pour donner un coup de fouet a leur vie sexuelle. https://www.acheter-levitra.net/alternatives-naturelles.html C’est moins agressif, et bien moins gênant et difficile psychologiquement que d’aller consulter un medecin pour se faire prescrire un traitement contre les troubles de l’erection.