Har du haft hjertebanken eller uro i kroppen?

Bliver du hurtigere irriteret over ting, der ikke vil, som du vil?

Er din hverdag blevet sværere at overskue?

Føler du dig træt og uoplagt?

Har stressen fat i dig?

Jeg var selv stresset i over to år og var ved at opgive det hele, da jeg fandt ud, at der er en vej ud af stress. Den består af viden og enkle, effektive værktøjer, som fik mig til at genvinde troen på mig selv, så jeg skridt for skridt kunne vende bøtten. I dag kan jeg tæmme stressen, så den ikke får tag i mig igen.

De erfaringer vil jeg gerne dele med dig. Derfor har jeg gjort en drøm til virkelighed og har skrevet bogen Tæm din stress.

Hent 2 gratis kapitler af Tæm din stress

Tæm din stress

Bogen Tæm din stress er fyldt med øvelser, der kan vise dig vejen ud af stressen, så du kan finde tilbage i balance.

Den indeholder viden om stress samt værktøjer, du kan bruge til at styre stressen, når den har fat i dig, og andre du kan bruge til at lære helt at undgå, at du overhovedet bliver stresset.

Den er opbygget på en enkel og overskuelig måde, så øvelserne er lette at gå til.

Bogen udkom første gang i 2010, og er kommet i en ny og forbedret udgave i februar 2014.

Bogen Tæm din stress

Du kan købe Tæm din stress hos alle landets boghandlere, hos netboghandlere f.eks. Saxo eller du kan købe den hos Balancepartner.

Bogen koster 129 kr. + forsendelse.

Lad mig få bogen Tæm din stress

Sagt om Tæm din stress

“Er allerede nået næsten igennem bogen og vil gerne takke dig for alle de gode råd og tips. Det kommer på en god måde, da man ikke bare kan se og mærke, at du har “været der”, men også da du får fokusen væk fra selve symptomerne, og hjælper en mere til at se dybere og lære sig selv bedre at kende som en del af løsningen – snarere end at bare skulle lære at stresse ned eller af.”

Thomas Rigstad-Andersen, CEO, DENCORE International GmbH

Keep it simple!!
Mine værdi-ord om bogen: Enkel, overskuelig, noget man kan huske og direkte brugbare øvelser.
Jeg har med stor fornøjelse læst bogen, faktisk over flere gange.
Først en gang sådan grundigt, herefter en hurtig gennembladring – hvor jeg satte faneblade på de steder hvor det gav mening.
Herefter har jeg, hvis der var noget der gik mig på i mit liv, et par gange brugt bogen som opslagsværk, hvor jeg havde stor glæde af mine påsatte faneblade – det var jo der det jeg skulle bruge stod  
Nu ligger den som en god “makker” på mit natbord – Tak Tine

Eva Jørgensen, kursuskoordinator og personalekonsulent
“I den meget omfangsrige stresslitteratur skal denne bog fremhæves for sin kortfattethed og umiddelbare tilgængelighed. En nem og hurtig bog. Sproget er ligetil og forståeligt.”
Udsnit fra Lektørudtalesen