Blog om stress og effektivitet

Dårlig samvittighed er pinefuldt

Har du dårlig samvittighed?

Har du en irriterende lille orm, der sidder og gnaver? Piner og plager dig. Kort sagt – Har du dårlig samvittighed? Så er du bestemt ikke alene. Jeg taler med rigtig mange, der har dårlig samvittighed. Og over alle mulige forskellige ting:

Læs mere »
Stress er et modefænomen

Stress er et modefænomen

Har du en tendens til at begå de samme fejl mere end én gang? Den gode nyhed er, at det kan du heldigvis lave om på. Mange af de åbenlyse fejl, du ind imellem kommer til at begå, kommer du ikke til at lave igen.

Læs mere »
Øjnene flakker, når du bliver utryg

Når øjnene flakker

Øjnene flakker næsten allerede, da du kommer ind ad døren til lokalet. Der er fyldt med mennesker. Du ved ikke lige, hvor du skal gå hen, så du går hen til en anden, der står alene og falder i snak.

Læs mere »

Plages du af søvnløshed?

Søvnløshed er kort og godt træls. Den forstyrrer din koncentrationsevne, dit immunsystem og dit generelle velbefindende. Men den er forbavsende almindelig. Helt op mod hver femte dansker slås med den

Læs mere »
 • Kontakt Tine på
  51 92 10 90

  Eller klik her

 • Vil du sove godt
 • Få minikurset, der kan ændre din søvn. 

  God søvn styrker din effektivitet og  mindsker din stress.

  Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, hvor du får endnu flere råd, viden og tips til styre og undgå stress samt øge din effektivitet.
 • 3 vigtige overvejelser, når dine tanker tager over

  Webinar, hvor du vil blive klogere på de 3 ting, du med fordel kan være opmærksom på, så du undgår, at dit hoved tager over, og du hænger fast i tankerne.