!DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Bliv effektiv

Bliv effektiv2018-08-28T18:34:42+02:00

Hverdagen er travl. Der er meget, du skal nå, men det kan være svært at nå alt. Bliv effektiv, tænker du, men det kniber med at holde fokus og have det store overblik over møder, opgaver, mails mv.

Tænk, hvis du, din kollega eller afdeling kunne blive mere effektiv. Hvad ville det give for resultater?

I en meget travl hverdag handler det om at få noget fra hånden. Det er jo fint nok, men er det effektivt?

Bliv effektiv

Har du svært ved at nå gennem dine bunker?

Megen travlhed er ikke nødvendigvis lig med høj effektivitet. For er det, der bliver løbet efter, ikke det, der giver dig og din arbejdsplads det bedste udbytte?

Hvad nu, hvis travlheden fører til stress og manglende arbejdsglæde?

Så er det en dårlig udnyttelse at tid, penge, energi og andre ressourcer. Og det kan blive dyrt for dig, for dine medarbejdere og for arbejdspladsen.

Heldigvis findes der gode tips og værktøjer, der kan frigive tid og ressourcer og derved gøre hverdagen lettere og mere effektiv for dig og dine medarbejdere.

 

Bliv effektiv – Få værktøjer til en mere effektiv hverdag

 

Der er forskellige muligheder, I kan vælge í mellem:

Foredrag

Et foredrag om effektivitet varer typisk 1½ – 2 timer. Bliv effektiv-foredraget passer godt til for større grupper. Gerne op til 150 deltagere. Her får I den overordnede viden, og nogle værktøjer, deltagerne selv kan arbejde med efterfølgende. Foredrag kan bl.a. være velegnet som led i en temadag eller som et gå-hjem-arrangement.

 

Kurser

Få netop det skræddersyede kursus, der passer til jer. Et kursus i effektivitet kan vare fra 3 timer til at strække sig over flere dage. De kortere kurser vil typisk indeholde nogle temaer, som f.eks. Få styr på dine overspringshandlinger, Ryd ud i dine tidsrøvere eller Få overblik over din opgave, mens de længere kurser giver mulighed for at arbejde bredere og dybere med effektivitet.

Ved kurser, der strækker sig over flere dage, vil der være opgaver, som deltagerne skal arbejde med imellem kursusdagene, så de får erfaringer med værktøjerne i deres hverdag.

Kurserne bliver tipasset jeres unikke behov og kan suppleres med en fælles opsamlingsdag eller individuel rådgivning.

 

Individuel rådgivning

Både medarbejdere og ledere kan have stor glæde af individuel rådgivning i personlig effektivitet. Medarbejderen får fokus på egne mønstre, faldgruber og muligheder, og som leder vil du kunne støtte medarbejderne endnu bedre eller være den gode rollemodel.

 

Kontakt mig og få hjælp til at blive mere effektiv

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 5192 1090 eller sende en mail  for at høre, hvordan jeg også kan hjælpe jer til at blive mere effektive.

 

Lad mig høre mere om at blive effektiv

 

Alternatives naturelles aux traitements

Pas mal de patients cherchent a commencer avec de la medecine douce quand ils commencent a deceler des troubles de l’erection ou des plantes naturelles pour donner un coup de fouet a leur vie sexuelle. https://www.acheter-levitra.net/alternatives-naturelles.html C’est moins agressif, et bien moins gênant et difficile psychologiquement que d’aller consulter un medecin pour se faire prescrire un traitement contre les troubles de l’erection.